Keystone logo

10 Associate degrees Opleidingen in Culinaire Vaardigheden 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Food and Beverage Studies
  • Culinaire Vaardigheden
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

    Associate degrees Opleidingen in Culinaire Vaardigheden

    Een associate degree kan worden verdiend na zijn afstuderen de middelbare school of het verkrijgen van een GED, en veel mensen zich inschrijven in dit programma om hen te helpen meer in aanmerking voor bepaalde beroepen. Deze graad kan gewoonlijk binnen twee jaar, maar de exacte duur hangt af van de studielast en vakgebied.

    Wat is een Associate Degree in Culinary Arts? Dit programma richt zich op het leveren van studenten met de fundamentele vaardigheden en kennis die nodig is om te werken in de culinaire kunsten industrie. Studenten kunnen leren zowel hedendaagse en klassieke culinaire technieken en methoden. Sommige van de cursussen kunnen zijn voeding, voedselveiligheid, mes vaardigheden, kostenbeheersing, basic bakken, menu ontwikkeling, moderne technieken, het voorbereiden van vlees, plating, en hoe de verschillende gerechten te bereiden.

    Studenten kunnen profiteren van veel nieuwe of verbeterde kookkunsten met een Associate Degree in Culinary Arts. Klassen kunnen betrekking hebben op de basisprincipes van het koken, maar ook meer geavanceerde technieken en methoden.Afgestudeerden van het programma kunnen ook profiteren van vaardigheden in management, financiën en communicatie, die allemaal kunnen worden geïntegreerd in de werkplek of studenten te helpen vinden van een baan binnen of buiten de culinaire industrie.

    Het collegegeld kosten voor dit programma zal afhangen van de duur van de studie, instelling, en het land waar de school is gevestigd. Geïnteresseerden moeten rechtstreeks contact opnemen met de school voor meer informatie.

    Er zijn veel kansen op werk om uit te kiezen in de keuken-industrie. Afgestudeerden van het programma kan het vinden van werk op verschillende bedrijven, zowel grote als kleine, zoals restaurants, hotels, bistro's, catering, cafetaria's en cafés. Enkele mogelijke arbeidsplaatsen omvatten steeds een chef patissier, keuken manager, prive kok, catering manager, sous chef en chef de cuisine. Met extra opleiding of ervaring, kunnen mensen met deze mate ook een chef-kok te worden.

    Veel instellingen bieden lessen online voor degenen die zouden profiteren van afstandsonderwijs modules. Om te beginnen, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.