Filter
Associate Degree

Beste 19 Associate Degrees in Biowetenschappen 2019

Een associate's degree is een tweejarige graad die wordt uitgereikt op het niveau van niet-afgestudeerden. Deze graad komt vóór, en soms in de plaats van, een bachelordiploma en biedt een manier om je carrière en opleiding vooruit te helpen zonder al te veel tijd of geld te besteden.
Wat is een associate degree in life sciences? Deze opleiding biedt studenten een middel om onderwijs te krijgen over het menselijk lichaam, het plantenleven en dieren. Door de loop van dit programma kunnen studenten leren over de fundamenten van de biowetenschappen en hoe ze kunnen worden toegepast op problemen uit de echte wereld. Studenten die zijn ingeschreven voor deze opleiding kunnen zich specialiseren in landbouw, bosbouw, voedselveiligheid, biotechnologie en zelfs moleculaire wetenschap. Er zijn verschillende opties voor studenten om uit te kiezen in dit programma.
Een universitair diploma in de levenswetenschappen kan mensen sterke communicatievaardigheden bieden, analytische vaardigheden om problemen te identificeren en oplossingen te creëren, en kritisch denkvermogen dat nodig is om te begrijpen hoe de mechanismen van de wetenschap werken.
De kosten van een associate degree in life sciences zijn afhankelijk van de school die het aanbiedt, maar duurt over het algemeen twee jaar. Een persoon moet de school en het programma altijd onderzoeken om er zeker van te zijn dat beide geschikt zijn voor hun toekomstige doelen.
Met een associate degree in life sciences, kunnen individuen kiezen uit vele loopbaantrajecten om te sluiten, of ze kunnen besluiten om door te gaan naar een vierjarige opleiding. Afhankelijk van de onderwerpen waarop de focus ligt, kunnen afgestudeerden beginnende onderzoeksassistenten of laboratoriumtechnici worden. Deze kunnen op verschillende gebieden zijn, waaronder de medische, agrarische, milieu- en farmaceutische industrie. Veel studenten die later deze graad van associate transfer behalen voor een bacheloropleiding.
Universiteiten over de hele wereld bieden een associate degree in life sciences en ook online programma's voor meer flexibiliteit in locatie en tijdsbestek van studie. Ga voor meer informatie over uw opties naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

19 Results in Biowetenschappen

Parkland College

Carrières in de tuinbouw zijn zo divers als de planten waarmee we werken! Onze programma's kunnen je leren zaailingen te voeden, voedsel te verbouwen, landschappen te ... [+]

Voed je toekomst

Carrières in de tuinbouw zijn zo divers als de planten waarmee we werken! Onze programma's kunnen je leren zaailingen te voeden, voedsel te verbouwen, landschappen te ontwerpen, bloemkunstwerken te maken en hardscapes te maken. Studenten hebben de mogelijkheid om te beginnen met kortlopende certificaatprogramma's of beginnen met een associate degree en overstappen naar een instelling van vier jaar. Het curriculum richt zich op hands-on leren om je voor te bereiden op je toekomstige carrière.

Landschapsontwerp/>

Landscape and Urban Horticulture richt zich op het ontwerp en de installatie van hardscapes en plantmateriaal om prachtige buitenruimtes te creëren voor commerciële en residentiële projecten. Het programma ontwikkelt de vaardigheden van de landschapsbouw van de studenten naast plantenteelt en onderhoudsvaardigheden. Meer informatie over loopbaanopties.... [-]

Verenigde Staten Champaign
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Champaign
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Seward County Community College

Landbouw omvat meer dan wat er gebeurt in het veld. Bij SCCC, studenten zijn in staat om zich voor te bereiden op succes in de huidige diverse landbouw gerelateerde perso ... [+]

Landbouw omvat meer dan wat er gebeurt in het veld. Bij SCCC, studenten zijn in staat om zich voor te bereiden op succes in de huidige diverse landbouw gerelateerde personeelsbestand met studies in dierlijke wetenschap, agronomie, agri-business en speciale gewassen.

SCCC benadrukt het belang van het verwerven van de technische, commerciële en communicatieve vaardigheden die nodig zijn die bijdragen aan het succes van de studenten door middel van up-to-date cursussen, hands-on ervaring en deelname aan clubs en organisaties beschikbaar op de campus.

[-]
Verenigde Staten Liberal
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Liberal
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Cégep de Lévis-Lauzon

Biotechnologie technologen zijn gespecialiseerd in laboratoriumwerk in de verschillende gebieden van chemie en biologie. ... [+]

Weg van specialisatie in biotechnologieën

Biotechnologie technologen zijn gespecialiseerd in laboratoriumwerk in de verschillende gebieden van chemie en biologie.

Dankzij hun laboratoriumtraining kunnen ze behandeltechnieken verwerven met gespecialiseerde apparatuur die te vinden is op werkplekken die verband houden met biotechnologie. Technologen zijn getraind om op verschillende gebieden te werken. Wat hen het meest interesseert, zijn de levende organismen . Ze manipuleren micro-organismen groeien bacteriën, cellen en kloon séquencent DNA. Ze kunnen deelnemen aan de ontwikkeling van producten en technologieën op het gebied van landbouw, voedsel, geneesmiddelen en het milieu.

... [-]
Canada Lévis
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Lévis
    )

)
1
September 2019
Full-time
3 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
West Hills College - Coalinga

Het Precisielandbouw programma bereidt studenten om te werken met Global Positioning Satellite (GPS) systemen, geografisch informatiesysteem (GIS) software, automatische ... [+]

De Precisielandbouw programma bereidt studenten om te werken met Global Positioning Satellite (GPS) systemen, geografisch informatiesysteem (GIS) software, automatische tractor geleidingssystemen, variabele rente chemische ingang applicators, landmeetkundige apparatuur en bijbehorende software. Studenten zullen leren door middel van hands-on, real-world toepassingen. Het invullen van het certificaat kwalificeert de student aan de professionele arbeidsmarkt betreden in de publieke sector, evenals de landbouw-industrie. Eenheden voor de Precisielandbouw certificaat van toepassing op de Associates Science Degree in Agriculture.

Landbouw wetenschap en technologie als Degree

Programma student leerresultaten ... [-]

Verenigde Staten Coalinga
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Coalinga
    )

)
1
January 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Gateway Technical College

Werk je liever buitenshuis? Ben je niet graag opgesloten in een kantoor? Als dat zo is, dan is Gateway's Boomkwekerij / Urban Forestry Technician Degree-programma dat voo ... [+]

Werk je liever buitenshuis? Ben je niet graag opgesloten in een kantoor?

Als dat zo is, dan is Gateway's Boomkwekerij / Urban Forestry Technician Degree-programma dat voor jou. Bijna al het werk wordt buiten uitgevoerd, waarbij wordt gewerkt met een verscheidenheid aan gereedschappen en machines. En als je ervoor kiest om in bomen te klimmen, kun je elke dag je eigen natuurlijke "kantoor" hebben met uitzicht.

Gateway's Boomkwekerij / Urban Forestry technicus associate degree biedt de hands-on vaardigheden en natuurlijke hulpbronnen onderwijs voor afgestudeerden om dit opwindende carrière gebied van Boomkwekers, stedelijke bosbouwers en aanverwante beroepen in te voeren. Het biedt gezinsondersteunende lonen en het hele jaar door werken met particuliere, zakelijke of overheidsgrondbezitters.... [-]

Verenigde Staten Kenosha
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Kenosha
    )

)
1
August 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Canadian University Dubai

nieuwe Associate Degree CUD in voedselveiligheid zal u voorzien van een brede, hands-on onderwijs in de basiswetenschappen en ontwikkelen van uw fundamentele kennis in de ... [+]

Voedselveiligheid is een belangrijk aspect van de bescherming van de gezondheid en het welzijn van de samenleving. Als een groeiende sector, het bedrijfsleven en regelgevende organisaties gelijk zien een toenemende vraag naar gekwalificeerde en geoefend professionals in het veld. nieuwe Associate Degree CUD in voedselveiligheid zal u voorzien van een brede, hands-on onderwijs in de basiswetenschappen en ontwikkelen van uw fundamentele kennis in de voedselveiligheid, zodat u uw vaardigheden te bevorderen en ontwikkelen van uw carrière in deze belangrijke professionele discipline.

Het programma legt de nadruk op leren in de praktijk en geeft les in internationale gerechten management systemen en standaarden, zoals HACCP en ISO 22000. Onderwerpen van onderzoek zijn: de evaluatie van de kwaliteit van de controle op levensmiddelen en veiligheid in de VAE op gebieden zoals voedsel wet- en regelgeving; levensmiddelenchemie en verwerking; kwaliteitsmanagement; voedselveiligheid; en inspectie sampling technieken en auditing. Als student van dit programma, zult u ook de mogelijkheid om de gezondheid milieubeheer cursussen, veldbezoeken te voeren en krijgt praktische ervaring in de sector door middel van een relevante stage.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Arabische Emiraten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dubai
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Butte College

... [+]

De nadruk wordt gelegd op de ontwikkeling van vaardigheden in business management, marketing, financiën, computers, menselijke relaties, en agrarische boekhouding.

Tal van gespecialiseerde bedrijven in heel Noord-Californië vereisen gekwalificeerde personen voor de marketing, verkoop, financiën, politiek, overheid, boerderij ranch management, en de internationale handel en ontwikkeling.

Voor de job entry en de vooruitgang, echter een aantal basisvaardigheden blijven fundamenteel. Deze omvatten vaardigheid in computers, bewaren van gegevens, financiën, management en marketing. Hieronder volgt een lijst van mogelijke Landbouw Zakelijke Carrièremogelijkheden: Boekhouder, Business Manager, Business Owner, Commodity Broker, Community Development, Consultant, Apparatuur Dealer, Boerderij en Ranch Manager, International Development Specialist, verzekeringsagent, Land Appraiser, Vee koper, Lening Officer, management Specialist, Produce Koper, Public Relations, Retail Sales en Sales Representative.... [-]

Verenigde Staten Chico
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Chico
    )

)
1
August 2019
Full-time
12 - 24 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
North Iowa Area Community College

... [+]

Bosbouw

Derde semester

Vierde semester

Opmerking:

AA Degree aan de Algemene Onderwijs Eisen aan het College of Liberal Arts hooguit tussen instellingen. Een AS Degree kan voldoende zijn voor deze grote-confirm geschiktheid met uw transfer instelling. Neem contact op met de overdracht instelling van Buitenlandse Taal en Diversiteit Eisen. Toelatingseisen verschillen van instelling tot instelling. Neem contact op met de overdracht instelling voor hulp. Stelde schema afhankelijk van de instap van de student. [-]
Verenigde Staten Mason City
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mason City
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Illinois Eastern Community Colleges

Afgestudeerden van het Agricultural Technology Business Option-programma komen in aanmerking voor een verscheidenheid aan lonende posities. Werkgelegenheid omvat landbouw ... [+]

Overzicht

Afgestudeerden van het Agricultural Technology Business Option-programma komen in aanmerking voor een verscheidenheid aan lonende posities. Werkgelegenheid omvat landbouwverkopen, marketing, mid-management bij dealers of distributeurs, onderzoek of andere agrarische functies. Vacatures zijn onder meer operationele of mid-managementfuncties bij agrarische leveranciers van diervoeders, zaden, kunstmest, chemicaliën, graan, apparatuur en andere producten en diensten. Na afronding van dit programma moeten studenten kunnen communiceren met andere mensen, een algemene kennis van gewas- en veeteeltproductie kunnen aantonen, de problemen van de landbouw kunnen begrijpen, op de hoogte moeten zijn van de nieuwe ontwikkelingen in de landbouw en vaardigheden op het gebied van marketing, management en financiering in agri-business.... [-]

Verenigde Staten Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Robinson
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Olney
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mount Carmel
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Fairfield
    )

)
1
September 2019
4 semesters
Campus

Lees meer in Nederlands
Business Academy Aarhus

De AP opleiding in de chemische en biotechnische wetenschappen is een 2½-jaar full-time Higher Educational programma dat onze afgestudeerden in aanmerking komt voor de be ... [+]

De AP opleiding in de chemische en biotechnische Wetenschap is een 2 ½-jaar full-time Hoger Onderwijs programma dat onze afgestudeerden in aanmerking komt voor de belangrijkste functies binnen een aantal ambachten en industrieën. Typische gebieden van het werk onder controle en voor laboratoria voor onderzoek en ontwikkeling binnen de industriële sector, en aan universiteiten en andere onderzoeksinstellingen.

Onze afgestudeerden, de chemische en biotechnische analisten, zijn gekwalificeerd voor de planning, het beheer en de uitvoering van de analytische werkzaamheden en resultaten binnen zowel de chemische en biotechnische gebieden.

Het programma is op basis van theorie en job-georiënteerd, dat wil zeggen het de bedoeling om de studenten in aanmerking te kunnen om praktische problemen op te lossen met een analytische basis. Theorie is voortdurend gericht op de praktische toepassing in de industrie. Een afgeronde opleiding geeft toegang tot en kredieten voor verdere studies in Denemarken als internationaal.... [-]

Denemarken Århus
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Denemarken
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Århus
    )

)
1
August 2019
Full-time
30 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
HIWASSEE COLLEGE

De Forestry Technology programma is voor studenten die rechtstreeks in het personeelsbestand bij de ontvangst van de AAS graad. Het programma is ontworpen om studenten te ... [+]

Wij zijn verheugd u denkt over het deel gaan uitmaken van de Hiwassee community! We zijn hier om u te helpen met alles en nog wat je nodig hebt. We zouden graag om eventuele vragen die u heeft over het College van academici om de betaalbaarheid en daarbuiten te beantwoorden.

Onze campus is gegroeid van slechts zeven acres naar een grotere campus, bestaande uit achttien gebouwen gelegen op 400 acres.

Bosbouwtechniek (AAS)

De Forestry Technology programma is voor studenten die rechtstreeks in het personeelsbestand bij de ontvangst van de AAS graad. Het programma is ontworpen om studenten te helpen het verwerven van technische kennis, inzicht en vaardigheden in de principes en praktijken die betrokken zijn bij de productie en het gebruik van bossen en de instandhouding van de watervoorraden. Afgestudeerden moeten worden gekwalificeerd in posities als bos technici met staat en federale agentschappen en particuliere bosbouw houtindustrie in te voeren.... [-]

Verenigde Staten Madisonville
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Madisonville
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Olympic College

Chemie is de wetenschap die zaak, de eigenschappen en de samenstelling en de wetten die de vorming van materie beheersen van de basiselementen bestudeert. De breedte van ... [+]

Associate in Bio Chemistry

Kijk dan op onze e-brochure aan!

Olympic College is een twee jaar durende openbare universiteit in de staat Washington, dat meer dan 70 verschillende diploma's en getuigschriften in de academische overdracht en professionele technische programma's biedt. De campus in Bremerton is gelegen op een 33-acreplaats omlijst door uitzicht op de Olympic Mountains, Mt. Rainier, zoutwater inhammen, en de Cascade Mountains.

Chemie is de wetenschap die zaak, de eigenschappen en de samenstelling en de wetten die de vorming van materie beheersen van de basiselementen bestudeert. De breedte van het vakgebied is enorm en chemici kan worden gevonden werken aan zulke uiteenlopende problemen zoals de ontwikkeling van nieuwe kunststoffen en vezels, drug voorbereiding, bestrijding van verontreiniging, de isolatie en identificatie van planten en insecten hormonen, medisch onderzoek, nucleaire chemie en de analyse van geologische materialen. Bovendien, medische, engineering, farmacie, diergeneeskunde, biochemie, verpleging en milieuwetenschappen graden vereisen verschillende niveaus van kennis van de chemie. ... [-]

Verenigde Staten Bremerton
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Bremerton
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Central Wyoming College

... [+]

$ 1500 [-]
Verenigde Staten Riverton Lander Jackson Dubois  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Riverton
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Lander
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Jackson
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dubois
    )

)
1
August 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Jamestown Community College

In de niet al te verre toekomst, zal orgaantransplantaties een ding van het verleden. Artsen zullen je DNA te gebruiken om de behandeling opties te bepalen. En deze behan ... [+]

In de niet al te verre toekomst, zal orgaantransplantaties een ding van het verleden. Artsen zullen je DNA te gebruiken om de behandeling opties te bepalen. En deze behandelingen beschikbaar zal zijn voor zowel dieren en mensen zijn. Tanken alle van deze verandering is de biotechnologie. Je kan een van deze vernieuwers niet alleen door zich een onderzoeker, maar ook door het volgen van een aantal andere loopbaantrajecten, waaronder steeds een arts, dierenarts, octrooi advocaat, gezondheid inspecteur, of milieu biotechnoloog.

Een biotechnologie diploma van Jamestown Community College is de eerste stap.

We bereiden studenten voor overdracht naar een vierjarig college tot grote in de biologie, biochemie, farmacologie, moleculaire genetica, immunologie, en aanverwante gebieden. Ons programma is ook een goede voorbereiding voor medische, diergeneeskundige, tandheelkundige en farmaceutische school en het biedt de robuuste, interdisciplinaire opleiding moderne baccalaureaat wetenschappelijke programma's de vraag.... [-]

Verenigde Staten Jamestown Olean Dunkirk Warren  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Jamestown
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Olean
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dunkirk
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Warren
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
Campus

Lees meer in Nederlands
Baltimore City Community College

Studenten ontwikkelen wetenschappelijk laboratorium technische vaardigheden ter voorbereiding voor de werkgelegenheid onder begeleiding van professionele wetenschappers i ... [+]

Programma beschrijving

Studenten ontwikkelen wetenschappelijk laboratorium technische vaardigheden ter voorbereiding voor de werkgelegenheid onder begeleiding van professionele wetenschappers in een verscheidenheid van laboratorium-instellingen. Het programma kan ook dienen als de eerste twee jaar van voorbereiding op een vierjarige school met een grote in de fysische of biologische wetenschappen.

Het tweede jaar bereidt studenten voor de werkgelegenheid in de wetenschappelijke laboratoria met inbegrip van biologische en chemische laboratoria in biotech bedrijven of universiteiten. On the job ervaring is ingebouwd in het programma via stages. De Biotechnology programma omvat een state-of-the-art technische onderzoekservaring geleverd door lokale biotechnologische bedrijven en onderzoeksinstellingen / labs op lokale universiteiten, waaronder de Universiteit van Maryland, Baltimore (UMB), University of Maryland, Baltimore County (UMBC), Universiteit van Towson en de Johns Hopkins University.... [-]

Verenigde Staten Baltimore
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Baltimore
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 - 4 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands