Filter
Associate Degree
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 6 Ad's in Algemene studies 2019

Een associate degree is een optie voor studenten die binnen een korte tijd een diploma willen behalen. Deze undergraduate-graad volgt twee jaar studie en bereidt studenten voor op instapniveau in een keuzeveld, evenals een mogelijk toekomstig bachelordiploma.

Wat is een universitair diploma in algemene studies? Voor studenten die in de toekomst een bachelor- of een masterdiploma willen behalen maar nog moeten beslissen over een major, biedt deze graad een basis om later verder te bouwen. Cursussen zijn eenvoudig en hebben betrekking op een breed scala van onderwerpen: wiskunde, geschiedenis, biologie, economie, literatuur en meer zijn mogelijk. Het leerplan is bedoeld om basiscompetenties op meerdere gebieden aan te moedigen en studenten te helpen potentiële interesses te verkennen.

Terwijl ze een universitair diploma behalen in algemene studies, ontwikkelen studenten meestal een allround portfolio van fundamentele vaardigheden op het gebied van leven en carrière die op de meeste gebieden kunnen worden toegepast. Naast vele andere mogelijke vaardigheden kunnen studenten verder bouwen op hun vaardigheid met communicatie, analyse, probleemoplossing en ethiek.

Als een tweejarige undergraduate-programma, een associate degree in algemene studies is relatief goedkoop in vergelijking met andere graden, met collegegeld kosten als gevolg van deze duur. Studenten kunnen hun school van keuze raadplegen om meer specifieke informatie over het programma te vinden.

Een associate degree in algemene studies is meestal een overgangsfase in iemands hoger onderwijs eerder dan een doel of eindpunt op zich; meestal is het de bedoeling om de eerdere, meer fundamentele cursussen af ​​te ronden en die tijd te gebruiken om te beslissen over een concretere major en vervolgens door te stromen naar een bachelordiploma. Dat gezegd hebbende, de meeste werkgevers zijn meer bereid om kandidaten aan te nemen die op zijn minst een associate degree hebben met alleen een middelbare school diploma, voor functies variërend van verkoopmedewerker tot manager of administratief medewerker.

Talrijke programma's voor algemene studies zijn te vinden op scholen over de hele wereld als een inleiding tot voortgezet onderwijs, inclusief online leeropties zoals van toepassing. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

6 Resultaten in Algemene studies

Youth for Understanding USA

... [+]

Studenten hebben de mogelijkheid om cursussen te volgen in verschillende onderwerpen om zo interesses te onderzoeken, kennis uit te breiden en deel te nemen aan traditionele Amerikaanse tijden en activiteiten in het studentenleven.

[-]
Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Youth for Understanding USA

Het Community College-programma komt overeen met het programma Algemene Studies dat het beste bij u past. Met YFU volg je je Associate Degree op het gebied van algemene s ... [+]

Het Community College-programma komt overeen met het programma Algemene Studies dat het beste bij u past. Met YFU volg je je Associate Degree op het gebied van algemene studies en leer je over het leven in de VS en je directe gemeenschap. Studenten hebben de mogelijkheid om cursussen te volgen in verschillende onderwerpen om zo interesses te onderzoeken, kennis uit te breiden en deel te nemen aan traditionele Amerikaanse tijden en activiteiten in het studentenleven.

[-]
Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
North Central Missouri College

De Associate in General Studies graad is voor studenten die wensen om hun onderwijs te bevorderen, maar die kiezen voor de eisen van zowel de AA graad of de AAS graad nie ... [+]

De Associate in General Studies graad is voor studenten die wensen om hun onderwijs te bevorderen, maar die kiezen voor de eisen van zowel de AA graad of de AAS graad niet te ontmoeten. Cursussen die nodig zijn voor deze opleiding kan overdragen, maar zal niet noodzakelijkerwijs voldoen aan de algemene eisen onderwijs op een vier jaar hogeschool of universiteit.

Programma Resultaten

Na afronding van de Associate in General Studies graad, zal afgestudeerden in staat zijn om: - waarderen de diversiteit van culturen in de Verenigde Staten en in de wereld, - effectief te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling, - herkennen morele conflicten en hun gedrag aan te passen, en - tonen de waarde van een leven lang leren en persoonlijke groei. COMMUNICATIONS 6 uur A. EN101 Engels I 3 hrs B. SP175 Speech Communications 3 hrs sociale wetenschappen 6 uur A. HI103 American History 1877 of PL216 Rijksoverheid 3 hrs B. PY121 Algemene Psychologie 3 uur wiskunde 3 uur Intermediate Algebra of hoger wordt aanbevolen . HUMANITIES 3 uur keuzevakken 42 uur TOTAAL AGS diploma-eisen 60 uur OPMERKINGEN: Een minimum laatste cumulatieve Grade Point Average van 2,0 en een minimum van 60 credit-uren nodig zijn voor het afstuderen. Developmental Studies klassen zijn niet van toepassing in de richting van elke diploma-eisen in een programma. Er kunnen maximaal zes uur in de religie cursussen worden toegepast in de richting van een graad. Een maximum van twee uur in de lichamelijke opvoeding activiteit krediet zal worden toegepast in de richting van... [-]

Verenigde Staten Trenton
Vraag informatie aan
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
College of the Rockies

Alle associate degrees College of the Rockies zijn gelijk aan de eerste twee jaar van een bachelor in Arts of Science. Studenten moeten zorgvuldig plannen om ervoor te zo ... [+]

Overzicht

Alle associate degrees College of the Rockies zijn gelijk aan de eerste twee jaar van een bachelor in Arts of Science. Studenten moeten zorgvuldig plannen om ervoor te zorgen dat aan alle diplomavoorwaarden wordt voldaan. Onderwijsadviseurs zijn beschikbaar om studenten te helpen bij het plannen van hun vakselecties voor universitaire graden.

Algemene vereistenZestig semester studiepunten van de eerste- en tweedejaarsvakken.Een gemiddelde algehele rang van C of beter berekend op alle vakken die meetellen voor een associate degree, met een minimumcijfer van C in een bepaalde cursus.DefinitiesEen eerstejaarsvak is gedefinieerd als een cursus die overdrachtskrediet heeft toegewezen op het niveau 100 op UBC, SFU, UVic of UNBC.Een tweedejaarsvak wordt gedefinieerd als een cursus die een overdrachtskrediet heeft toegewezen of niet toegewezen op 200-niveau of hoger bij UBC, SFU, UVic of UNBC.Een kunstcursus is een vak in een vakgebied waarvoor een Baccalaureate of Arts-diploma bestaat bij UBC, SFU, UVic of UNBC. Deze instellingen zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de cursusvereisten voor Geesteswetenschappen (inclusief Creatieve en Podiumkunsten) en Sociale wetenschappen.Een Science-cursus is een cursus in een vakgebied waarvoor een Baccalaureate of Science-graad of een Baccalaureate of Applied Science-graad is bij UBC, SFU, UVic of UNBC.... [-]
Canada Cranbrook
September 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wallace State Community College

Voltooi een associate-diploma, hogeschoolcertificaat of maximaal 60 uur overdrachtskrediet voor het eindexamen! ... [+]

Voltooi een associate-diploma, hogeschoolcertificaat of maximaal 60 uur overdrachtskrediet voor het eindexamen!

Fast Track is een samenwerkingsverband tussen Wallace State en een lokaal schoolsysteem waarmee middelbare schooljuffers en senioren de mogelijkheid hebben om tot twee jaar college-cursussen af ​​te ronden vóór het eindexamen van de middelbare school. Alle cursussen worden gevolgd op de campus van Wallace State, maar studenten kunnen nog steeds terugkeren naar hun lokale middelbare school om deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten.

Om in aanmerking te komen, moeten studenten:

Heb het 10e leerjaar voltooidHeb een GPA van 3,0 of hoger om je in te schrijven voor Academische cursussen en 2,5 om je in te schrijven voor technische en gezondheidslessenStuur een schriftelijke aanbeveling van de plaatselijke middelbare school inclusief de goedkeuring van de directeur en de superintendentVoldoen aan de toelatingseisen van WSCCPlaatsingsexamens voltooien... [-]
Verenigde Staten Hanceville
September 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Wallace State Community College

Wallace State biedt een opleiding die studenten voorbereidt op naadloze overdracht naar een willekeurig aantal publieke en private hogescholen en universiteiten. ... [+]

Over het programma

Wallace State biedt een opleiding die studenten voorbereidt op naadloze overdracht naar een willekeurig aantal publieke en private hogescholen en universiteiten.

De Associate in Arts-graad is bedoeld voor studenten die van plan zijn over te stappen naar een hoger onderwijsinstelling en een opleiding willen volgen op een gebied van de vrije kunsten.

De Associate in Science-graad is bedoeld voor studenten die van plan zijn om over te stappen naar een hogere instelling en een carrière van studie in een algemeen veld of een gespecialiseerd professioneel veld na te streven.

Meer dan honderd graden, carrière- en overdrachtsopties worden aangeboden via Wallace State. Sommige populaire overdrachtsprogramma's omvatten landbouw, tandheelkunde, onderwijs, techniek, voorwetenschap, pre-geneeskunde, farmacie, maatschappelijk werk en diergeneeskunde.... [-]

Verenigde Staten Hanceville
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands