Filter
Associate Degree
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in Administratieve studies Europa 2019

Een Associate Degree is populair bij studenten die willen een diploma te verdienen in een korte tijd. De meeste programma's duren ongeveer twee jaar te voltooien, en dan studenten bereid zijn om te werken op entry-level posities in diverse beroepen.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

Associate Degree in Administratieve studies Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Administratieve studies, Europa

International Business College Mitrovica (IBCM)

De IBCM Public Service Management (PSM) bachelors programma geeft studenten de mogelijkheid om de uitdagingen van de moderne management de publieke sector en de hervormin ... [+]

Academy Professional (AP) diploma in Public Service Management

Bachelor in Public Service Management IBCM

De IBCM Public Service Management (PSM) bachelors programma geeft studenten de mogelijkheid om de uitdagingen van de moderne management de publieke sector en de hervorming te voldoen. Het omvat een scala aan sociale, democratische en economische begrippen als mensenrechten, innovatie, ontwikkeling en de Europese integratie. Wij streven ernaar om onze studenten uit te rusten met een probleemoplossende manier van denken en een duidelijke reeks waarden om hen te helpen om de uitdagingen voor ambtenaren en moderne burgers vandaag te voldoen.

International en geaccrediteerde graden... [-]

Kosovo Mitrovica
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands