Ad Opleiding in Administratie

Top Cursus Studies in Administratie 2019

Administratie

Een associate degree is de eerste stap die veel studenten in hun hogere reis onderwijs. Dit educatieve programma vereist twee jaren van studie en biedt studenten de begonnen aan de training en kennis die ze nodig hebben om hun opleiding voort te zetten of om het personeelsbestand in te voeren.

Een studieprogramma in administratie geeft studenten een grondige kennis over hoe bedrijven samenwerken. Daarnaast kunnen studenten veel vaardigheden opdoen die nodig zijn in een snel veranderende zakelijke omgeving, zoals goede communicatie en management, en hoe je goede besluiten kan nemen.  

Ad Opleiding in Administratie

Lees meer

Technicus in het management en financiën

Campus FP
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2019 Spanje Madrid +1 more

In deze cyclus van de opleiding voor te bereiden voor het organiseren en uitvoeren van de administratie en het beheer van personeel, economische en financiële transacties en informatie en advies aan klanten of gebruikers, zowel in de publieke, private, afhankelijk van de grootte en de activiteit het bedrijf en het bureau, in overeenstemming met de gestelde doelen, de interne regels en wetgeving. [+]

DOELSTELLINGEN

In deze cyclus van de opleiding voor te bereiden voor het organiseren en uitvoeren van de administratie en het beheer van personeel, economische en financiële transacties en informatie en advies aan klanten of gebruikers, zowel in de publieke, private, afhankelijk van de grootte en de activiteit het bedrijf en het bureau, in overeenstemming met de gestelde doelen, de interne regels en wetgeving.

Cursusaanbod

Professional modules Eerste jaar

Communicatie en klantenservice (200h). Beheer van juridische en zakelijke documenten (135h). Engels (160h). Kantoorautomatisering en informatieverwerking (200h). uitgebreide proces van het bedrijfsleven (200h). human resources en maatschappelijk verantwoord ondernemen (105h). ... [-]