Ad Opleiding in Administratie

Top Cursus Studies in Administratie 2018

Administratie

Personen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van hoogopgeleide loopbanen kunt om te beginnen door het verdienen van een associate degree in een community college of universiteit. Als studenten verdienen hun graden, ze vaak uit te breiden hun kennis en wereldbeeld, evenals het verhogen van hun beroepskwalificaties.

Studieprogramma's in administratie geven studenten een achtergrond in studievakken zoals politieke wetenschappen, economie en administratief recht. Sommige studenten zullen er ook voor kiezen om business en management te studeren om het werkveld beter te begrijpen.

Ad Opleiding in Administratie

Lees meer

Technicus In Het Management En Financiën

Campus FP
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2018 Spanje Madrid +1 more

In deze cyclus van de opleiding voor te bereiden voor het organiseren en uitvoeren van de administratie en het beheer van personeel, economische en financiële transacties en informatie en advies aan klanten of gebruikers, zowel in de publieke, private, afhankelijk van de grootte en de activiteit het bedrijf en het bureau, in overeenstemming met de gestelde doelen, de interne regels en wetgeving. [+]

DOELSTELLINGEN

In deze cyclus van de opleiding voor te bereiden voor het organiseren en uitvoeren van de administratie en het beheer van personeel, economische en financiële transacties en informatie en advies aan klanten of gebruikers, zowel in de publieke, private, afhankelijk van de grootte en de activiteit het bedrijf en het bureau, in overeenstemming met de gestelde doelen, de interne regels en wetgeving.

Cursusaanbod

Professional modules Eerste jaar

Communicatie en klantenservice (200h). Beheer van juridische en zakelijke documenten (135h). Engels (160h). Kantoorautomatisering en informatieverwerking (200h). uitgebreide proces van het bedrijfsleven (200h). human resources en maatschappelijk verantwoord ondernemen (105h). ... [-]