Associate Degree in netwerkbeheer

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Omdat bedrijven elk jaar steeds afhankelijker worden van technologische vooruitgang, blijft ook de behoefte aan goed opgeleide IT-professionals toenemen. De graad van je associate in netwerkondersteuning kan je helpen je voor te bereiden op een succesvolle instapcarrière in informatietechnologie.

Onze in de industrie gecertificeerde instructeurs zijn toegewijd om u te helpen slagen zowel in de klas als in uw carrière. Ze werken één op één samen met u om uw creatieve probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen en zich te concentreren op de door de branche erkende certificeringen van vandaag, zodat u bereid bent om de grond te krijgen in uw carrière.

In dit programma verkrijgt u zowel de vaardigheden als praktische ervaring die u nodig hebt om deel te nemen aan de volgende certificeringen:

 • CompTIA A (problemen met netwerk- en beveiligingsproblemen in besturingssystemen oplossen)
 • CompTIA Network (opbouwen, beheren en beveiligen van datanetwerken)
 • CompTIA-beveiliging (fundamentele certificering van cybersecurity)
 • Microsoft Certified Solutions Associate - MCSA (oplossingen voor ontwerp en bouwtechnologie)

Naast het feit dat het een sterke basis vormt voor het volgen van een bacheloropleiding in netwerkadministratie, is deze associate-opleiding ontworpen om je de vaardigheden en technieken te geven die nodig zijn voor werk als een IT-ondersteuningsspecialist, netwerkspecialist / ondersteuning of helpdeskmedewerker.

Je leerervaring

Cursussen in dit programma zijn ontworpen rond essentiële IT-certificeringen die u helpen relevante probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen met een sterke basis in computerbesturingssystemen, computerhardware, netwerken, client-serveractiviteiten en Microsoft Windows Server 2012, samen met de voltooiing van een capstone-project.

 • Ontwikkel de kennis en praktische vaardigheden die u nodig hebt om met succes door complexe netwerken te navigeren en problemen op te lossen.
 • Leer om netwerksystemen te beheren en ondersteunen die gevirtualiseerd zijn in Microsoft Windows Server 2012 en cloud computing-technologieën.
 • Krijg vaardigheden in computerhardware, software en Local Area en Wide Area Networking, basis en geavanceerde serverconfiguratie, serverbeheer en beveiliging.

Studenten kunnen ook op verschillende punten het progressieve onderwijstraject volgen; wat betekent dat een student een diploma of een associate's degree kan hebben behaald aan een andere instelling en kan overstappen naar de ANU om door te gaan op een groeiend aantal gebieden op bachelor- en graduaatniveau - op veel gevraagde gebieden zoals netwerkondersteuning, informatietechnologie en bedrijfsbeheer .

Waarom American National University ?

 • Gemak en flexibiliteit - Met dag- en avondlessen heb je de flexibiliteit om te werken terwijl je je diploma behaalt.
 • Persoonlijke aandacht - Je bent niet alleen een gezicht in een menigte, onze kleine klassengrootte zorgt voor persoonlijke aandacht van instructeurs.
 • Carrièreprofessionals als instructeurs - Met de huidige en relevante curricula leert u van instructeurs met praktijkervaring in het veld die u zullen begeleiden en begeleiden.
 • Carrièreservices - Ons team voor carrièreservices helpt u voordat u afstudeert met uw cv, sollicitatiebrieven, interviewtechnieken en het zoeken naar geweldige carrièremogelijkheden.
 • Voordelen voor alumni - Onze ondersteuning eindigt niet bij het afstuderen, als een alumnus heeft u gedurende uw hele loopbaan toegang tot onze carrièreservices en opfriscursussen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Lees meer

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Lees Minder
Salem , VS Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Meer Minder