Associate degree van televisie, radio en mediaproductie

Hillsborough Community College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate degree van televisie, radio en mediaproductie

Hillsborough Community College

Deze hands-on, vaardigheden op basis van programma bereidt studenten voor op een loopbaan in de televisie, radio en internet. Leer om TV nieuwsuitzendingen, live sportuitzendingen te produceren, entertainment toont commerciële en promotionele video. Studenten krijgen top-notch videograaf en field reporter training met behulp van professionele videocamera's, non-lineaire video-editing-apparatuur en professionele audio-editing software. Waardevolle ervaring op door het produceren, hosting en met uitzenden op het college radiostation.

Coursework benadrukt real-life training voor degenen die willen op de camera talent of achter de schermen. Gedurende twee stages in radio, televisie, film of met multimedia bedrijven krijgen de leerlingen echte ervaring en tijd met professionals uit de industrie.

TV, Radio en Media Production Verplichte vakken

  • RTV-2000 Inleiding tot de Broadcasting - Leer de geschiedenis, de kracht en omvang van elektronische media.
  • RTV-2201 Broadcasting Technieken - Studenten krijgen hands-on training om een "live" drie camera studio productie van zowel directe als veronderstellen studio bemanning posities.
  • RTV-1245 Electronic Field Production - Hands on ervaring in Electronic News Gathering, documentaire en filmstyle technieken om een programma buiten de studio te creëren.
  • RTV-2242 Advanced Television Production Studio - Studenten opvoeren om te produceren en leiden van een "live" drie camera studio productie.
  • RTV-2270 Radio Production en Programming - Studenten ontwikkelen aankondigen en audio productie vaardigheden voor radio, en andere audio producties tijdens het leren van een professionele audio-console te beheren en te gebruiken multi-track audio software om content te produceren voor het college radiostation, Hawkradio.com .
  • RTV-2246 Geavanceerde Electronic Field Production - Studenten volgen een zeer praktische benadering van het leren van de technieken van hoe te schrijven, produceren, directe en Shortform veld producties bewerken.
  • RTV-2300 Broadcast News - De studenten leren om te schrijven in de uitzending nieuws stijl als ze rapporten voor radio en televisie te maken.
  • Radio / TV Stages - Studenten op zoek naar RTV diploma's en certificaten zijn verplicht om stages werken on-the-job met een radio- of televisiestation, of productiehuis voltooien.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan