Studie Journey

2 jaar in China - Associate Degree van bedrijf (International Hotel en Resort Management)

6 maanden in Australië - Bachelor of Business (International Hotel en Resort Management)

Deze opleiding geeft studenten een brede zakelijke - gericht onderwijs en opleiding in alle belangrijke aspecten van het hotel en resort management. De opleiding bereidt studenten voor op de toezichts- en management trainee posities bij afstuderen in het hotelwezen, evenals bijbehorende accommodatie, horeca en toerisme.

Bestudeer onze twee jaar undergraduate Associate Degree van bedrijf (International Hotel & Resort Management) in Suzhou.

Waarom studeren aan de Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?


 • Studeren bij Australië en Azië-Pacific's Number 1 Hotel School (TNS Survey 2013)
<li>Gediplomeerde met een wereldwijd erkende kwalificatie speciaal ontworpen voor de horeca (TEQSA Accredited)</li>
<li>Profiteren van de voordelen en wereldwijde carri&egrave;remogelijkheden beschikbaar als je studeren in China.</li>
<li>Afgestudeerden met succes verder te verplaatsen naar een uitstekende carri&egrave;remogelijkheden in de wereldwijde hotelwezen.</li>
<li>Internationale studenten studeren Chinese taal gedurende de Associate Degree van bedrijf (Hotel &amp; Resort Management) en zijn voorzien van volledige studentenvisum ondersteuning.</li>

Voordelen

 • GARANTIE CARRIÈREMOGELIJKHEDEN
  Gastvrijheid en Toerisme is de snelst groeiende industrie ter wereld. China's hospitality industrie is booming.
 • Internationaal erkende KWALIFICATIE
  Heeft de school een groot netwerk van internationale keten van hotels en onderwijsinstellingen waar studenten hun carrière hebben opgebouwd of bevorderd hun opleiding in het buitenland dankzij hun gastvrijheid onderwijs opgericht.
 • Onze cursussen worden gegeven in het ENGELS
  Ons curriculum en leermiddelen worden ontwikkeld en volgen dezelfde leerresultaten en assessments als de Blue Mountains International Hotel Management School - Australië, dus een hoge kwaliteitsstandaard van het onderwijs in Business (International Hotel & Resort Management) te garanderen. Studenten krijgen de kans om internationale hospitality onderwijs ervaren terwijl het leven in China hebben.
 • INTERACTIEVE CLASSE
  Studenten zijn volledig betrokken bij het leerproces en wordt geleerd hoe ze hun mondelinge communicatieve vaardigheden te verbeteren. Creatieve vaardigheden worden verbeterd door middel van hun opdrachten, onderzoek, groepswerk en presentaties.
 • KOSTENEFFICIENT
  Na zijn studie in Suzhou, China, kunnen leerlingen gaan naar de Blue Mountains International Hotel Management Hotel School - Australië, om hun bachelordiploma te voltooien. Door het bestuderen van de Associate Degree van bedrijf (International Hotel & Resort Management) in China, de student bespaart ongeveer 25% van het collegegeld in vergelijking met de gemiddelde collegegeld alleen voor soortgelijke Hospitality cursussen in Australië of Europa voor de eerste twee jaar van de studie.
 • Zielzorg
  Vanaf het allereerste begin, Blue Mountains International Hotel Management School biedt individuele ondersteuning aan studenten. Studenten zullen worden gegeven aan informatie over hun cursussen, advies datum loopbaanontwikkeling in gastvrijheid en hoe ze hun studies verder in Australië.
 • Leeromgeving
  Suzhou is een bekende toeristische bestemming, schilderachtig, traditioneel en toch modern, met historische belangen, oude cultuur en beeldende kunst. Het ligt op 25 minuten met de trein van Shanghai. Suzhou is zeker een geweldige plek om je carrière in de horeca te beginnen door het verkrijgen van je diploma van bedrijf

Intake Data

De school heeft twee innamen per jaar, elke Februari en augustus.

Toelatingseisen

Binnenkomst op een undergraduate programma op de Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou, China is de campus op basis van academische prestaties, interview en ringonderzoeken in het Engels taal. Studenten moeten een IELTS niveau 6.0 voor de toegang te verkrijgen op het programma.

 • Academische kwalificaties - jaar binnenkomst Eerste

Studenten moeten met succes hebben afgerond 12 jaar van scholing tot op het niveau van High School Certificate, International Baccalaureate of een nationale of beroepsonderwijs gelijkwaardig.

Internationale Studenten die met succes hebben afgerond O-niveau of gelijkwaardig onderwijs van toepassing kunnen zijn hoewel een speciale evaluatieproces. Neem dan contact op met het Admissions Office voor meer informatie op studyinchina@bluemountains.edu.au.

 • Engels Taalvaardigheid
Opleiding te volgen in:
Engels
Chinese
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
239,480
Op locaties
Op datum