Associate degree in kunst muziek industrie studies

Diablo Valley College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate degree in kunst muziek industrie studies

Diablo Valley College

Gelieve Bezoek International Education Center op Diablo Valley College

Mogelijke carrièremogelijkheden

Carrière opties omvatten: dirigent, arrangeur, film scorer / componist, muziek business / manager, muziek editor, muziek supervisor / regisseur, songwriter, overbrenger, redacteur (druk muziekuitgeverij), koor directeur, midi engineering, opname ingenieur, studio directeur of manager , sound designer, geluidstechnicus en tour coördinator. Veel carrières vereisen meer dan twee jaar van de studie.

Programma leerresultaten

Programma leerresultaten zijn ontwikkeld voor elk van de drie opties voor het algemeen onderwijs en alle universitaire graad en certificaat programma's.

Studenten moeten elk van de voor de belangrijkste met een "C" klasse of hoger cursussen af ​​te ronden. Sommige cursussen kunnen zowel grote als algemeen onderwijs eisen te voldoen; echter, worden de eenheden slechts één keer geteld.

Certificaat van voltooiing - Muziek industrie studies

Dit certificaat programma bereidt studenten voor op een carrière in de muziek industrie. Het programma heeft een ondernemende nadruk nadruk op een industrie trend waarbij kunstenaars verantwoordelijk voor de volledige ontwikkeling project te zijn. Het programma is ontworpen om goed afgeronde muziek professionals uit de industrie in staat om alle aspecten van de muziek productieproces waaronder opnemen, marketing en distributie te produceren. Dezelfde-vaardigheden bereidt studenten voor een loopbaan in gespecialiseerde gebieden van de muziekindustrie, zoals digitale audio workstation operator, opname ingenieur, producer, componist, arrangeur, songwriter, sound designer, kunstenaar manager, distributeur en vertegenwoordiger.

Om een ​​certificaat van prestatie te verdienen, moeten de studenten de verplichte vakken compleet met een "C" klasse of hoger. Verplichte vakken zijn beschikbaar in de avond en gedurende de dag.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Verenigde Staten - Pleasant Hill, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - San Ramon, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan