Er is een grote diversiteit aan carrières die geografie biedt. Mogelijke wegen voor specialisatie onder andere het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, cartografie, behoud, landgebruik, fotogrammetrie, klimatologie, bodem en landbouw, stedelijke en regionale planning, evaluatie van middelen, industriële locatie sites, en marktonderzoek.

Career Opties

Cartograaf, City Planner, Computer Mapper, Geographic Analyst, internationale economie, Land Officer, Location Analyst, Kaart Curator, Marktonderzoeker, Nieuws en Travel Magazine Editor, Soil Conservationist, Leraar, Transport Planner

Transfer

Studenten van plan om over te dragen aan een instelling van vier jaar vullen de lagere divisies belangrijkste eisen en algemeen vormend onderwijs patroon voor de juiste instelling overdracht en major. Exact belangrijke eisen voor UC en CSU instellingen zijn te vinden op www.assist.org. Raadpleeg een counselor voor meer informatie curriculum eisen kunnen variëren tussen de overdracht van universiteiten

AS in de geografie

De Aardrijkskunde Program biedt overdracht, algemeen vormend onderwijs, algemeen belang cursussen, evenals een Associate degree in Science. Let op: Studenten kunnen Engels 120, 120SL nemen, of 150 tot de Associate degree af te ronden. Instromers echter geadviseerd om Engels 150 te voltooien. Alle studenten moeten een adviseur te raadplegen.

Alle nieuwe studenten zijn verplicht om deel te nemen aan het Testen, oriëntatie, en een ontmoeting met een counselor, tenzij ze zijn vrijgesteld. De oriëntatie is ontworpen om te helpen bij de voorbereiding u om succesvol te zijn bij het college van Marin en uw educatieve doelen te bereiken.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 18 andere vakken van College of Marin »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet