Lees de Officiële Beschrijving

Heeft u een talent voor het werken met nummers en organiseren van informatie? De vraag naar geschoolde Accounting professionals in het personeelsbestand blijft toenemen als werkgevers zoeken mensen met sterke vaardigheden en financiële competenties. Goodwin College zal je voor te bereiden om hun behoeften te voldoen en neem je plaats als een gewaardeerde werknemer.

In onze carrière-georiënteerde associate degree-programma in Accounting, leer je boekhouding en lager niveau boekhoudkundige verrichtingen beheren in for-profit en not-for-profit organisaties. U zult ervaren bij het betreden van transactionele, het aanpassen, en sluiten inzendingen in een boekhoudsysteem krijgen; onderzoekt saldibalans discrepanties; het beheer van payroll; en het voorbereiden van financiële rapportages.

Als boekhoudkundige professionalJe organiseert, analyseren, samenvatten en rapporteren van financiële gegevens door de kennis en de toepassing van boekhoudkundige begrippen en principes. U zult uw kritische denken en probleemoplossende vaardigheden te versterken door het identificeren, verzamelen, meten en samenvatten van financiële gegevens. Je leert om te integreren en technologische vaardigheden om de boekhouding en zakelijke problemen toe te passen; het ontwikkelen van het bewustzijn van de professionele en ethische vraagstukken waarmee de boekhoudkundige industrie; en het creëren van professionele financiële rapporten en analyses voor gebruikers van boekhoudkundige gegevens.

Na voltooiing van de associate degree in Accounting programma, zult u bereid om te zitten voor de professionele certificering in de boekhouding, QuickBooks en Microsoft Excel zijn.

Ons programma kunt u voor te bereiden om te werken in een verscheidenheid van instellingen als:

 • Boekhouder
 • Assistent Accountant
 • payroll Professional

Accounting Program Outcomes

Na succesvolle afronding van alle eisen boekhoudprogramma, zal afgestudeerden in staat zijn om:

 • Organiseren, analyseren, samenvatten en rapporteren van financiële gegevens, op een ethische manier, door middel van kennis en toepassing van boekhoudkundige begrippen en principes.
 • Ontwikkelen van kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden door het identificeren, verzamelen, meten en samenvatten van financiële gegevens.
 • Integreren en technologische vaardigheden van toepassing zijn op de boekhouding en zakelijke problemen.
 • Het ontwikkelen van het bewustzijn van de professionele en ethische vraagstukken waarmee de boekhoudkundige industrie.
 • Maak professionele financiële rapporten en analyses voor gebruikers van boekhoudkundige gegevens.
 • Behaal professionele certificering in de boekhouding, QuickBooks en Microsoft Excel.

Een flexibele Accounting Degree

U verdient een college dat lessen biedt op uw schema. Bij Goodwin, zul je klasse tijden die passen in uw planning en tegemoet te komen aan uw behoeften. In tegenstelling tot veel andere boekhoudkundige opleidingen, bij Goodwin, we zijn allemaal over het gemak.

 • Accounting lessen worden aangeboden dagen, 's avonds en in het weekend.
 • Accounting klassen zijn beschikbaar op de campus en in een hybride-formaat.
 • Neem versnelde 7 1/2 weken klassen of standaard 15-week lessen.
 • Het college heeft 6 klasse jaarlijks begint - dus u kunt toepassen op elk gewenst moment en de lessen die u nodig hebt zijn beschikbaar als je ze nodig hebt.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Goodwin College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1 - 4 semesters
Voltijd
Prijs
39,488 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen