Associate degree in de boekhouding

Butte College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate degree in de boekhouding

Butte College

Accounting Programma: Patrick Christensen, voorzitter (530) 895-2598; Department Office: BE 116 (530) 895-2371; Counseling en Advisering: (530) 895-2378

Over het programma

Het Accounting programma is ontworpen om studenten boekhoudkundige principes en praktijken te leren. Het doel is om studenten met inzetbare zakelijke vaardigheden te bieden en bieden een kader voor de verdere studie van de boekhouding en aanverwante zakelijke programma's.

Studenten van plan een boekhoudkundige carrière moet detail-georiënteerd zijn, kunnen analyseren en feiten en cijfers snel en accuraat te interpreteren, en maak goede beslissingen. Zij moeten ook in staat zijn om de resultaten te communiceren. Geduld, doorzettingsvermogen, zelf-discipline en concentratie zijn van essentieel belang. Scholieren overweegt een boekhoudkundige carrière worden aangemoedigd om Engels te nemen, wiskunde, informatica, boekhouding, en de bijbehorende business courses.

Carrièremogelijkheden

Het Accounting programma is ontworpen om studenten in staat stellen: het opzetten, volledig aan te passen, en samen te vatten gegevens van bedrijfsactiviteiten volgens aanvaarde boekhoudkundige principes en technieken; gebruik maken van boekhoudkundige informatie aan business planning, besluitvorming, het oplossen van problemen, en het management control te verbeteren; en zowel de financiële en bestuurlijke boekhoudkundige principes en technieken toe te passen.

mogelijkheden Accounting werkgelegenheid naar verwachting sneller dan voor veel andere beroepen toenemen als gevolg van de druk op het bedrijfsleven en overheidsinstanties om hun financiële verantwoording te verbeteren. De vraag naar ervaren accountants zal stijgen als managers meer vertrouwen op boekhoudkundige informatie om beslissingen te nemen. Basiskennis van computertoepassingen is essentieel.

AS Degree in Accounting (60 eenheden)

Student Learning Outcomes

Na succesvolle afronding van dit programma zal de student in staat om:

  • Accumuleren, record, en financiële gegevens te analyseren.
  • Bereid accurate rapporten voor de besluitvorming en de naleving van de regelgeving.
  • Begrijp de boekhouding en zakelijke terminologie gebruikt in het bedrijfsleven scenario, en zijn bedreven met veelgebruikte office software programma's.
  • Principes van Micro-economie
  • Persoonlijke Financiën
  • Inkomstenbelasting voorbereiding
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
12 - 24 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chico, Californië
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates