Lees de Officiële Beschrijving

Voed je toekomst

Carrières in de tuinbouw zijn zo divers als de planten waarmee we werken! Onze programma's kunnen je leren zaailingen te voeden, voedsel te verbouwen, landschappen te ontwerpen, bloemkunstwerken te maken en hardscapes te maken. Studenten hebben de mogelijkheid om te beginnen met kortlopende certificaatprogramma's of beginnen met een associate degree en overstappen naar een instelling van vier jaar. Het curriculum richt zich op hands-on leren om je voor te bereiden op je toekomstige carrière.


Landschapsontwerp/>

Landscape and Urban Horticulture richt zich op het ontwerp en de installatie van hardscapes en plantmateriaal om prachtige buitenruimtes te creëren voor commerciële en residentiële projecten. Het programma ontwikkelt de vaardigheden van de landschapsbouw van de studenten naast plantenteelt en onderhoudsvaardigheden. Meer informatie over loopbaanopties.


Plant de zaden/>

Houd je ervan om in het zand te spelen en je werk te zien groeien? Je zult het leuk vinden om tuinbouwlessen te volgen in ons Prairie Gardens Plant Lab en om producten te kweken in onze duurzame tuin. Groene duim niet vereist. Studenten leren de volledige levenscyclus van de plantaardige productie; plant zaailingen in de kas en verzorg ze tot in de volwassenheid, en verkoop ze vervolgens aan opgewonden klanten bij onze jaarlijkse plantverkoop. Plantenidentificatie, bestrijding van ongedierte en ziektes, en snoeitechnieken worden aangeleerd in dit hands-on, carrière-gericht programma. Meer informatie over loopbanen in de tuinbouw.


Bloemdessin/>

Je brengt je artistieke flair en liefde voor planten en we zullen het plantmateriaal leveren waarmee je je bloemenmeesterwerken kunt maken. Studenten leren de elementen van het creëren van aantrekkelijke bloemenarrangementen zoals kransen, boeketten, corsages en centerpieces. Afgestudeerden zullen goed thuis zijn in kostenraming, bow-tying en speciale technieken, zodat ze recht op het werk kunnen gaan!

De opleiding Landscape Design, Construction and Management bereidt studenten voor op verschillende carrières in de landschapsindustrie. Studenten leren de nieuwste standaarden en technieken bij het ontwerpen van landschapsprojecten voor residentiële en commerciële toepassingen en praktische methoden voor het bouwen en onderhouden van die projecten. Onze afgestudeerden zijn werkzaam in landschapsondernemingen, kunstgras- en tuincentra, parkdistricten en sportfaciliteiten, vele andere tuinbouw / landschap-gerelateerde bedrijven.


Tuinbouwcursussen/>

 • HRT 114 Inleiding tot Turfgrass Management
 • HRT 116 Inleiding tot landschapsontwerp
 • HRT 118 Werking van tuinbouwmachines
 • HRT 119 Landschapsbouw en -onderhoud
 • HRT 211 Bestrijdings- en snoeibeginselen
 • HRT 253 Kruidachtige planten
 • HRT 254 Woody Ornamentals
 • HRT 255 Landscape Graphic Design
 • HRT 256 Landscape Planting Design
 • HRT 257 Tuinbouw Bedrijfsmanagement
 • HRT 270 broeikasproductie


Parkland College biedt meer dan 100 Associates Degree en Certificate-programma's en staat bekend om zijn kleine klasgroottes, ultramoderne faciliteiten, inclusieve leeromgeving en aantrekkelijke faculteit. Parkland heeft het grootste internationale studentenlichaam van elk 2-jarig college in de staat Illinois, met meer dan 300 studenten die meer dan 40 landen vertegenwoordigen./>

De Associate Degree biedt een ideale en voordelige doorgang voor internationale studenten die het Amerikaanse onderwijssysteem willen betreden. Nadat ze hadden gewerkt aan het perfectioneren van hun Engelse taalvaardigheid door middel van het Engels als een tweede taal (ESL) -programma of twee jaar lang overdraagbare studiepunten verdienden, stapten veel van de internationale studenten van Parkland vervolgens door naar 4-jarige universiteiten (2 2). Staten, waar ze hun opleidingen voortzetten, Baccalaureaat behalen en graduaten behalen.

Parkland College faculteit van het Parkland College is goed gewend aan de uitdagingen waarmee internationale studenten te maken hebben. Parkland streeft ernaar het mondiale bewustzijn en multiculturalisme te vergroten door middel van onderwijs en faculteiten verwelkomen het perspectief dat internationale studenten in hun lessen brengen.


Waarom kiezen voor Parkland College :/>

 • Kleine klasgroottes en een persoonlijke opleiding
 • Intensief Engels als tweede taal (ESL) programma voor niet-Engelssprekenden
 • Voltooi twee jaar en overschrijf credits naar een 4-jarige universiteit
 • In dezelfde stad als de University of Illinois, een toponderzoeksuniversiteit
 • Rond de helft van de jaarlijkse kosten van 4-jarige universiteiten
 • Een diverse internationale studentenpopulatie, meer dan 300 internationale studenten
 • Faculteit focus op mondiaal bewustzijn en multiculturalisme
 • Uitblinken!
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van Parkland College »

Laatst bijgewerkt op March 25, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
31,740 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019