associëren van kunst - bedrijfskunde - internationale bedrijfsleven

Richfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

associëren van kunst - bedrijfskunde - internationale bedrijfsleven

Richfield University

Associate of Arts graad in Business Administration - International Business

Richfield College Inwoner Associate of Arts in Business Administration met Option International Business opleiding biedt een solide basis van academische disciplines in het management, zakelijke communicatie en praktijken, informatie management, en bedrijfsethiek met een specialisatie in het internationale bedrijfsleven.

Carrièremogelijkheden

Het programma afgestudeerden leren hoe ze verschillende zakelijke functies in het bedrijfsleven te begrijpen en uit te voeren met de aanwezigheid op internationale markten en transacties. De afgestudeerden met een uitstekende kennis hebben over de internationale zakelijke praktijken, activiteiten, transacties, en het management.

Toelatingsvoorwaarden

1. Voltooiing, onderwerping, en goedkeuring van het aanvraagformulier en de bewijsstukken, waaronder de betaling van de verschuldigde taksen.

2.Het bezit van een middelbare school diploma of GED. Indiening van de officiële middelbare school transcripten van een staat erkende middelbare school of het equivalent daarvan. High school diploma's behaald buiten de Verenigde Staten moeten worden geëvalueerd en goedgekeurd door Richfield College Admissions
Kantoor voordat de toelating tot een programma.

3. Vaardigheid in het Engels blijkt uit een van de volgende:

een. 70% of hoger voldoende score op Richfield college Engels Proficiency Examination (RCEPE), of

b. Een score van 600 of hoger op het papier - gebaseerde Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL), overeenkomend met een score van 100 of hoger op de internet-based (iBT), of

c. High School Diploma of een minimum van een (1) jaar hbo-opleiding aan een instelling met Engels als officiële instructie taal.

Associate of Arts in Business Administration Met Option in Accounting Degree Program accepteert alleen studenten die zijn afgestudeerd aan een middelbare school en elke leerling op basis van de mogelijkheid om te profiteren, zoals beschreven in § 94904 van de California Onderwijs Code (CEC) niet accepteert.

Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates