Associëren in kunsten: podiumkunsten

Citrus College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associëren in kunsten: podiumkunsten

Citrus College

De discipline van de podiumkunsten bestaat uit theoretische en praktische cursussen in alle aspecten van het theater, het verstrekken van voorbereiding in acteren, regisseren, en technische theater door producties. De opleiding zorgt voor een studie die uitzet en verhoogt de creativiteit. Het is een zinvolle reis van persoonlijke ontdekking en zelf-expansie. Het verbindt de studie van script analyse te maken van complexe tekens of theatrale ontwerpen.

Daarnaast is er een solide basis van fundamentele vaardigheden geleerd door middel van een verscheidenheid van de prestaties, alsmede technische theater cursussen zal helpen de student vertrouwen op te bouwen en benadrukken het belang van verantwoordelijkheid, toewijding, samenwerking en betrokkenheid.

Deze graad biedt een lagere divisie training voor studenten van plan om te zetten in Theatre Arts programma. Studenten die deze opleiding te voltooien zal worden gegarandeerd toegang met junior status aan de California State University-systeem, maar niet aan een bepaalde campus of grote, en krijgt voorrang toegang tot onze lokale CSU campus.

De mate vereist de voltooiing van 60 semester eenheden die in aanmerking komen voor overdracht aan de California State University zijn, waaronder de volgende twee: (A) De intersegmentale Algemene Onderwijs Transfer Curriculum (IGETC) of de California State University Algemeen Onderwijs-Breedte Eisen. (B) De belangrijkste voorbereiding cursussen schetst.

Studenten moeten minimaal gemiddeld eindcijfer van 2,0 en een C of beter in alle cursussen die nodig zijn voor de grote te verkrijgen. Studenten zijn niet verplicht om aanvullende competentie-eisen dan die hierboven vermeld te voldoen.

AA-Transfer Degree Level Student Learning Outcomes

Studenten voltooien van de podiumkunsten AA-Transfer Degree zal:

  1. Tonen handelend technieken in een performance setting. 2. Exhibit fundamentele kennis van zaken structuur en analyse. 3. Tonen een fundamentele kennis in de belangrijkste theater-elementen, waaronder Acteren, technische theater, en theater geschiedenis.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates