Artisan Pasta 1 Weekprogramma

Manuelina Culinary

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Artisan Pasta 1 Weekprogramma

Manuelina Culinary

Programma overzicht

Pasta is een terugkerend item geworden op restaurantmenu's over de hele wereld, ongeacht de oriëntatie van het restaurant. Voor de consument is pasta een gezond en smakelijk menu-item, en voor koks vertegenwoordigt het een aanzienlijke winst en een gerecht dat geen beperkingen kent, waardoor het altijd gemakkelijk en flexibel is. Elke dag biedt complete hands-on lessen waarbij studenten regionalisme leren kennen, begrijpen waar pasta vandaan komt, en daarom in staat zijn om geschikte specerijen en sauzen te kiezen voor elke pasta die ze gebruiken. De cursus behandelt alle onderscheidende bereidingen: gedroogde pasta, gevulde verse pasta, gnocchi, rijst en risotto's. Alle gerechten worden voorgesteld door de traditionele versie van het recept te vergelijken met de creatieve herinterpretatie van de chef-kok, om ze nog lekkerder en esthetisch aantrekkelijker te maken. Deze week is een kleurrijk buffet van een van de meest gewaardeerde menu-items van Italië.

Details

  • Startdatums: 15 april 2018
  • Lengte: 1 week
  • Taal Engels
  • Waar: Brescia, Italië
  • Adres: Via Serenissima, 5 Brescia
  • Max aantal per klas: 20
  • Kosten: € 2.500

Uw reis van 1 week bevat *:

  • Combinatie hands-on en demonstratielessen door de Italiaanse meester Gelato Makers
  • Volledige cursus Handleiding geschreven door de Italiaanse chef-koks met alle theorie en recepten inclusief een Engelse vertaling waar nodig
  • Volledig uitgeruste klaslokalen / laboratoria
  • Classroom-assistenten
  • Grondstoffen
  • Lunch en koffiepauzes gedurende de cursus
  • Certificaat van afronding
  • 1 weekstudie in Italië **
  • 6 overnachtingen met ontbijtbuffet en avondmaaltijden voor diegenen die een board optie kiezen ***

* Prijs is exclusief vliegtickets of reizen georganiseerd in vrije tijd.

** Manuelina Culinary werkt op 2 verschillende locaties, een in Brescia en een in Milaan. Deze locatie kan veranderen op basis van laboratoriumbeschikbaarheid en klasnummers. Manuelina Culinary behoudt zich het recht voor om van bestemming te veranderen; beide zijn van dezelfde kwaliteit en waarde.

*** De prijzen zijn gebaseerd op dubbele bezetting in een accommodatie van 4 sterren of hoger. Hiervoor geldt een eenmalige bezetting op basis van beschikbaarheid. Eenpersoonsgebruik is in een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik. Avondmaaltijden worden in het hotel geserveerd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Duration
Duur
1 week
Voltijd
Price
Prijs
2,500 EUR
Locations
Italië - Bréscia, Lombardije
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2019
Italië - Bréscia, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan