Het programma "Building Technology en Openbare Werken: specialiteit architectuur technieken", wat leidt tot de verklaring van Collegiaal Studies (ACS), is gebaseerd op twee fundamentele onderwerpen; constructie impliceert; gebouw wetenschap, kennis van materialen en eigen methoden voor het uitvoeren van elk element van een gebouw en het ontwerp dat is het instrument waarmee de architect of ingenieur sprak zijn gedachten naar zijn cliënt een de hand, en de aannemer aan het werk uit te voeren.

Programma voordelen

Training is puur technische. Het richt zich op het leren van de computer aided design en bouwtechnologie in de voorhoede, waardoor snelle integratie op de arbeidsmarkt; Class grootte wordt tot een minimum beperkt. (10 tot 12 leerlingen per klas) Dit zorgt voor speciale aandacht voor elke student volgt het leerproces van elke en delen van het feit plaats grote nadruk op communicatie en autonomie; Na slechts ( 16) zestien maanden van de opleiding (vier opeenvolgende sessies), studenten worden voorbereid op de arbeidsmarkt; Lesgeven is van de hoogste orde gegeven door ervaren architecten en ingenieurs en erkend door zowel de Ordre des architectes du Québec dat de Orde van ingenieurs van Québec.Les leraren voorstander van een realistische benadering architectonische projecten en het contact met de werkelijkheid markt (bedrijfsbezoeken, plaatsen, speakers); Studenten worden aangeboden aan het einde van de derde sessie van het werk (part-time) en kleine projecten om de integratie te bevorderen in bedrijven; kansen voor afgestudeerden betreden van de arbeidsmarkt om universitaire opleidingen in te enten om toegang tot de posities van hogere waarden; De betrokkenheid van administratief personeel zorgt collegebezoek. De omgeving is warm terwijl gedisciplineerd. Studenten hebben te allen tijde toegang tot het terrein.

Starttijd

14 september 2015

Verkiesbaarheid

  • DES + Math 436
  • Équivlance + Math 436
  • Ervaring + domeinnaam Math 436

Algemene informatie voor toelating

De lessen worden aangeboden in het Engels of het Frans. Studenten die wensen om hun studie voort te zetten op het Montreal Technical College mag alleen full-time te schrijven. Ze moeten de aanvraag zo spoedig indienen voor toelating mogelijk. Het college zal de studenten van het resultaat van de aanvraag zo spoedig mogelijk mee. Tenslotte zal de geaccepteerde studenten Formulaired'inscription krijgen.

Bijzondere voorwaarden van de toelating tot de opleiding

  • Middelbare school diploma of gelijkwaardig plus Math 436
  • Of voldoende gelijkwaardige opleiding geacht dan 436 Math
  • Hebben ervaring op het gebied van bouw Meer Math 436

Data intake grenzen

De aanvraag moet bij het college worden ontvangen twee maanden voor het begin van een sessie voor de val zitting, op 15 juli en de winter sessie, op 15 november.

Kosten van studies (internationale studenten)

  • Schoolgeld - $ 16,000.00
  • Leerboeken - $ 625,00
  • Tekening apparatuur - $ 215,00
Opleiding te volgen in:
Engels
Frans

Zie 2 andere vakken van Montreal Technical College (MTC) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Prijs
16,000 CAD
Op locaties
Op datum