Architectuur en stedenbouw

La Salle Almere

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Architectuur en stedenbouw

La Salle Almere

Een cursus in twee steden! De cursus gaat in op de architectuur en stedenbouw van de twee Europese steden (Barcelona en Almere) met een zeer verschillende culturele en historische achtergrond. Barcelona werd opgericht als een Romeinse stad en is gegroeid door de eeuwen heen; Almere is de jongste stad van Nederland en heeft recht sprong in de toekomst. Maar er is iets wat ze gemeen hebben: ze allebei zetten innovatie in perspectief en duurzaamheid in de core business van hun ontwikkeling.

Data en Schedule

Week 1: van 2015/07/06 tot 2015/10/07 Week 2: van 2015/07/13 tot 2015/07/17

Cursus Niveau: Basic Tussenverbinding

CREDITS: Deze cursus levert 2,5 ECTS per fase + certificaat van deelname De gebouwen en sites te bezoeken zijn een voorbeeld van een efficiënt gebruik van technologie en energiebesparing. Ze zijn allemaal deel uit van de verandering in de architectonische model dat bijdraagt ​​aan het dagelijks leven van de burgers en de stad diensten te verbeteren.

Barcelona is altijd al een belangrijk centrum van het bedrijfsleven en cultuur geweest en deze eigenschappen kunnen worden getraceerd in de stedenbouw en architectuur: van de Romeinse kolonie, Barcino, en de nog resterende muren om de middelbare leeftijd stad met de revolutionaire constructies in het Catalaans gotische stijl. Van de uitbreiding van de stad in de XIXe eeuw met de Cerdà Plan, dat was het kader waarin het modernisme werd ontwikkeld, aan het einde van de twintigste eeuw, toen de stad opnieuw uitgevonden zich opnieuw met de Olimpic vila en de 22 @ wijk.

Almere heeft een internationale reputatie als bakermat van de moderne architectuur gevestigd. Een aantal van 's werelds meest gerenommeerde architecten hebben hun blijvende markeringen op de stad te verlaten. Hun ambitieuze en innovatieve creaties hebben getransformeerd de stad in een showcase van de 21e eeuw stedenbouw, met de betrokken gebouwen en experimentele woningbouwprojecten.

Experts Fedde Huistra en Bas Ten Brinke.

Methodologie De sessies over Stedenbouw en Architectuur: aspecten van duurzaamheid zal vooral worden onderwezen op de site, met de steun van een aantal in-house lezingen om de nodige achtergrond en overzicht bieden. Studenten worden aangemoedigd om vragen te stellen, actief deelnemen aan discussies en commentaar op de leesmateriaal toegewezen.

Doelstellingen Weten eerste hand hoe nieuwe technologieën worden in intelligente gebouwen en slimme steden toegepast ervaren wat architecten en stedenbouwkundigen doen om een ​​duurzamer milieu te creëren Begrijp de voordelen die de stad door de verschuiving van een traditionele naar een duurzame en intelligente model kan bieden Voor wie? Iedereen die geïnteresseerd is in een duurzame benadering van architectuur en ontwikkeling, met geen of beperkte achtergrond in dit vakgebied

Prijs per fase *

€ 750 - cursus + cursusmateriaal * Een korting zal worden toegepast in het geval dat beide fasen worden bijgewoond. In dit geval is de totale vergoeding is € 1250

Belangrijke opmerking

Module zal geopend worden alleen in het geval het minimum aantal deelnemers is bereikt. Alle geregistreerde deelnemers worden geïnformeerd over de go / no go beslissing van de laatste 24 uur na de module registratietermijn via e-mail. Deelnemers worden vriendelijk verzocht niet om hun vlucht boeken tot formele go beslissing is ontvangen.

Categorie

architectuur

Type cursus

Zomerschool

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
750 EUR
* Een korting zal in geval worden toegepast, zowel stadia worden bijgewoond. In dit geval is de totale vergoeding is € 1250
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Week 2: from 13.07.2015 to 17.07.2015
Locations
Nederlanden - Almere, Flevoland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Week 2: from 13.07.2015 to 17.07.2015
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2019
Nederlanden - Almere, Flevoland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Week 2: from 13.07.2015 to 17.07.2015
Einddatum Vraag informatie aan