All-inclusive 5-weekprogramma in de Italiaanse keuken

Manuelina Culinary

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

All-inclusive 5-weekprogramma in de Italiaanse keuken

Manuelina Culinary

Programma overzicht

Ons Master-programma is het meest uitgebreide korte culinaire programma buiten Italië. Studenten en culinaire professionals krijgen een perspectief op de Italiaanse regionale keuken, die effectief en eenvoudig kan worden toegepast in alle delen van de wereld. Het vergt een grondige blik op de ruwe ingrediënten die nodig zijn om complete menu's uit te voeren en gaat veel verder dan eenvoudige receptenrecepten die we in de meeste scholen zien. Dit programma combineert demonstratie- en hands-onmethoden die de hedendaagse en traditionele regionale Italiaanse keuken weergeven en gaat over de fundamentele principes van contrasterende smaken, kleur, techniek en voedingswaarde in de keuken, en wat nog belangrijker is, geeft alle deelnemers de mogelijkheid om te zien en te proeven en het vermogen om hun eigen individuele techniek te ontwikkelen en te ontwikkelen. Dit programma omvat alle aspecten van de Italiaanse keuken, waaronder pasta en risotto, gebak en desserts, gelato, gezouten en geconserveerde producten, en Italiaanse hoofdgerechten, met een diepgaande analyse van de geavanceerde technieken, scheikunde en wetenschap achter elk onderdeel.

Na het voltooien van onze cursus, heb je niet alleen de vaardigheden om deel te nemen aan een culinair team of het zelfvertrouwen om je eigen culinaire bedrijf te starten, je ontvangt een certificaat van voltooiing van het Manuelina Culinary Institute en verkrijg exclusieve zakelijke contacten in heel Italië en de wereld.

Datum: 3 februari 2019 tot 9 maart 2019.

Voor wie is het?

Of je nu een student bent of een professional uit de voedings- en wijnindustrie, een professionele chef-kok die traint of traint in de Italiaanse keuken, een liefhebber van voedsel die op zoek is naar een unieke foodervaring, of een ondernemer die kijkt naar het openen of opzetten van een gespecialiseerd Italiaans eten bedrijf; Ons masterprogramma is een volledig onderdompelingsprogramma dat is ontworpen om alle aspecten van de Italiaanse keuken te omvatten.

Ons Master-programma is het meest uitgebreide korte Italiaanse culinaire programma buiten Italië. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoefte aan een 'kort' programma, dat nog steeds resultaten oplevert, en daarom hebben we een programma gemaakt dat een hoge intensiteit heeft maar dat is ontworpen volgens de behoeften en het verzoek van individuele studenten. Studenten krijgen een perspectief op de Italiaanse regionale keuken die effectief en eenvoudig kan worden toegepast in alle delen van de wereld.

Waarom kiezen voor dit programma?

 • Onze manier van lesgeven is uniek. Of je nu een professionele kok bent, een liefhebber van eten of gewoon een nieuw bedrijf wilt openen, aan het einde van de cursus, komt iedereen op hetzelfde niveau van training .
 • Wij zijn bij u vanaf het moment dat u in Italië aankomt tot u vertrekt. Met een 'All inclusive optie' zijn alle maaltijden, transfers en accommodatie inbegrepen, dus u kunt zich veilig voelen, op uw gemak voelen in een nieuw land en u nergens zorgen over maken. Er zijn geen extra verborgen kosten .
 • Dit is niet alleen een leerervaring, maar je kunt ook Italië en zijn cultuur ervaren . Professioneel, maar veel ruimte voor gelach en plezier.
 • Dit is niet alleen receptherhaling. Leren waarderen hoe eenvoudig een goed begrip van de gebruikte techniek en grondstoffen kan leiden tot een uitzonderlijk gerecht.
 • Onze trainers zijn leiders en innovators in hun vakgebied. Leer nieuwe technieken en perspectief, zelfs als je eerder een onderwerp hebt bestudeerd.

Programma details

 • WEEK 1 - Foundations, Tradition, Creativity and Food Design
 • WEEK 2 - Artisan Pasta
 • WEEK 3 - Artisanaal brood, pizza en focaccia
 • WEEK 4 - Italiaans gebak en desserts
 • WEEK 5 - Artisanale Gelato voor restaurants en nieuwe bedrijven

De kosten van het Masterprogramma Italiaanse keuken bedragen 8.000 euro

Uw reis van 5 weken omvat:

 • 5 weken inclusieve studie in Italië
 • Theoretische en praktische lessen van Manuelina Culinary en zijn team inclusief alle bijbehorende uitgaven
 • Volledige cursus Handleiding, geschreven door de Italiaanse chef-koks met alle theorie en recepten inbegrepen
 • 25 lunches
 • Certificaat van afronding
 • Pastamachine
 • Gepersonaliseerde Chef's Kit met authentieke Italiaanse gebruiksvoorwerpen
 • Koksmuts van Manuelina Culinary
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 5, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Duration
Duur
5 weken
Voltijd
Price
Prijs
8,000 EUR
Locations
Italië - Bréscia, Lombardije
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2019
Italië - Bréscia, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan