Lees de Officiële Beschrijving

Algemene Engelse groep 20 lessen per week (15 uur per week)

De cursus Algemeen Engels is het hele jaar door beschikbaar op 6 niveaus: Beginner, Elementair, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate en Advanced.

Studenten worden op het juiste niveau geplaatst op basis van de resultaten van hun plaatsingstest en kunnen doorgaan naar hogere niveaus op basis van hun voortgang. De plaatsingstest vindt plaats op de eerste dag van de school en duurt één uur.

  • Periode van operatie: Het hele jaar door
  • Niveau: van beginner tot gevorderd
  • Duur van 1 les: 45 minuten
  • Lessen per week: 20 lessen / 15 uur
  • Gemiddeld aantal studenten in de klas: Winter (januari - mei
  • Gemiddeld aantal studenten in de klas: zomer (juni, juli
  • Maximaal aantal studenten in de klas het hele jaar door: 12 studenten

Beginner

Dit is een inleidende cursus voor die studenten die voor de eerste keer hun studie Engels beginnen. Het biedt een uitgebreide taalbasis, bedoeld om zelfs een complete beginner voor te bereiden op het volgende hogere niveau. De cursus behandelt de vier vaardigheden lezen, schrijven, luisteren en spreken. Op deze manier, zelfs op beginnersniveau, worden de studenten aangemoedigd om hun eigen leerstrategieën te ontwikkelen. De lessen worden op een zachte manier geleid om de minder zelfverzekerde leerlingen aan te moedigen, maar tegelijkertijd met veel oefening. Succesvolle studenten kunnen eenvoudige gesprekken voeren en hebben de kennis van eenvoudige Engelse structuren.

Elementair

In deze cursus ligt de nadruk op het leren van het communicatieve gebruik van het Engels in alledaagse situaties en is bedoeld om het tempo te versnellen waarmee de studenten bepaalde taalonafhankelijkheid bereiken. Duidelijke doelstellingen in deze lessen geven de studenten meer gespreksvaardigheden en meer luister- en schrijfactiviteiten.

De cursus is een kans voor onze jonge / volwassen klanten om hun studietijd te maximaliseren en de nodige taalvaardigheden te verkrijgen om hen te helpen door te stromen naar de volgende klas.

Aan het einde van de cursus kunnen studenten eenvoudige vragen stellen, hun behoeften in eenvoudige taal uitdrukken en basisteksten begrijpen.

Pre-Intermediate

Deze cursus is een essentiële stap naar het bereiken van een voorlopig niveau van vaardigheid in Engelse taalcommunicatie, zonder welke studenten het moeilijk zullen vinden om verder te studeren.

Het is ontworpen om studenten in staat te stellen gemakkelijk met elkaar te communiceren in het Engels en om zich thuis te voelen in een Engels-sprekende omgeving. De cursus motiveert de studenten om een ​​echte doorbraak te bereiken naar het volgende niveau van studie, waardoor ze grotendeels zelfstandig kunnen werken.

tussen-

Deze cursus is bedoeld om studenten te helpen hun Engels gebruik te verbeteren en die aspecten van de door hen in het verleden geleerde taal te integreren. Het cursusmateriaal is gebaseerd op actuele en hedendaagse onderwerpen, waardoor de studenten de nodige oefening krijgen om hun eigen persoonlijke bijdragen te creëren en zelfvertrouwen op te bouwen. In essentie heeft deze cursus tot doel de bestaande niveaus van correct Engels te vernieuwen en te consolideren en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden te introduceren die aansluiten bij het bredere gebruik van het Engels op het volgende hogere niveau.

Bovengemiddeld

Het doel van deze cursus is om studenten te voorzien van zinvol materiaal dat hen helpt bij het verbeteren van hun spreekvaardigheid en het oefenen van Engels bij dagelijks gebruik. Op dit niveau zijn de studenten zelf ambitieus genoeg om zich te verdiepen in meer diepgaande taalopdrachten, zoals uitgebreid lezen, woordformaties en gevarieerde zinspatronen.

In alle gevallen zullen taalitems gerelateerd zijn aan praktijksituaties, zodat onze studenten, die al vertrouwd zijn met het gebruik van het Engels, hun communicatieve perspectief verruimen door deel te nemen aan discussies, rollenspelen en essay / rapport schrijven.

gevorderd

Deze cursus is zo gestructureerd dat deze studenten helpt hun volledige potentieel te bereiken en hun capaciteiten in het gebruik van idiomatisch Engels als een alledaags communicatiemiddel uit te breiden. De training zal worden geïntensiveerd in het verstaan ​​van het gehoor en bij het schrijven van de praktijk en de taalfocus zal analyse en kennis van grammaticapunten worden onderzocht.

De methodologie in deze cursus zal op een plezierige manier worden uitgevoerd om de interesse van de studenten te behouden terwijl ze hun 'echte wereld'-vaardigheden in woordenschat, idiomatische uitdrukkingen, informeel gesprek en academische discussie scherpen. Op gevorderd niveau ligt de nadruk op het gebruik van idiomatisch Engels en uitdrukkingen en een uitgebreid vocabulaire om een ​​mening te geven, zowel in de gesproken als geschreven taal.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Gateway School Of English »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum