Lees de Officiële Beschrijving

Leer Engels in het gezelschap van gelijkgestemde mensen van over de hele wereld op deze zeer populaire cursus! Dit levendige en fantasierijke programma zal u helpen om zelfverzekerd en vloeiend te communiceren in het dagelijks Engels.

Tijdens onze lessen concentreren we ons op de vaardigheden van spreken, luisteren, lezen en schrijven en geven we je de maximale tijd om nieuwe woordenschat, grammatica, omgangstaal en idioom te leren en te oefenen.

Engels door

Loxdale's unieke onderwijsprogramma biedt je de kans om je leerervaring te personaliseren. Als onderdeel van de cursus, leer je Engels via een ander onderwerp voor twee lessen per week. Dit wordt 'Engels door' genoemd en u kunt kiezen uit onderwerpen zoals examenvoorbereiding, geschiedenis, film, kunstwaardering, zakelijk Engels, creatief schrijven, muziekwaardering en het schrijven van een kinderboek.

Loxdale Lecture Series

Als onderdeel van ons streven om studietijd zo stimulerend en verhelderend mogelijk te maken, genieten onze studenten op dinsdagmorgen van een wekelijkse lezing die zich richt op verschillende aspecten van het Britse leven. Populaire lezingen uit het verleden waren onder meer Dakloosheid, Dingen om te doen in Londen, Britse geschiedenis, HIV en de Terence Higgins Trust, Presentatietechnieken, Brighton Music Scene, London Architecture, Street Art, Acupuncture and Nutrition.

30 minuten gesprekken

Elke maandagmiddag kunt u genieten van een gesprek van 30 minuten. Deze levendige en interessante gesprekken onderzoeken onderwerpen als Stonehenge, Londen Musea, Brighton Music Venues, St Georges Day, Guy Fawkes, Cambridge, The South Downs en Christmas in het Victoriaanse Engeland.

Groot-Brittannië vandaag

Tot slot zult u via ons "Britain Today" -programma meer te weten komen over de Britse samenleving. Je zult elke week twee lessen volgen over verschillende aspecten van het moderne Groot-Brittannië, met onderwerpen als welzijn, onderwijs, politieke en juridische systemen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Loxdale English Centre »

Laatst bijgewerkt op April 16, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 - 30 weken
Voltijd
Prijs
- Prijs is afhankelijk van het type accommodatie en de lengte van het verblijf.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019