Groep Cursussen (max. 8 studenten)

3 lessen / dag

Groep cursussen worden georganiseerd in modules van 4 weken. Elke maand groepen beginnen op alle niveaus (van beginners tot gevorderden). Cursussen zijn progressieve van de startdata, maar afgezien van absolute beginners die moet beginnen op de startdata, studenten kunnen lid worden van een groep op elk moment als vacatures bestaan ​​op het juiste niveau. Groepen hebben een maximum van 8 deelnemers, zodat monitoring en evaluatie zijn continu en gepersonaliseerd.

Cursussen Group + Workshop (max. 8 studenten)

5 lessen / dag

In dit programma, de studenten deelnemen aan de Algemene Portugese groepen in de ochtend in de aangewezen startdata.

In de middag zullen er 2 lessen per dag, met verschillende thema's. Deze onderwerpen zullen variëren van Conversation, Woordenschat boren, Grammatica de praktijk, presentaties, Role Playing naar andere door de leerlingen gekozen activiteiten.

Individuele en privé Cursussen Group

5, 10, 15, 20, 25, 30 of 35 lessen / week. 1 student of 2+ studenten die samen boeken de cursus. Deze cursussen worden georganiseerd op basis van specifieke verzoeken en tijd beschikbaarheid van de studenten en kunnen verschillende professionele en culturele thema's zijn indien gevraagd. De onderwerpen van de Portugees voor speciale doeleinden cursussen kunnen ook worden opgenomen. Studenten zijn van harte welkom om elke vorm van documentatie kunnen zij moeten werken te brengen.

Gecombineerde Cursussen

Groep, 3 lessen / dag (ochtend) + Individuele 1, 2 of 3 lessen / dag ('s middags). Ideale oplossing voor degenen die willen verder werken verbeteren mondelinge vaardigheden, bekijk het werk in de ochtend lessen of werken in een specifiek vakgebied. Het is ook mogelijk om Group Course + Privé-Groep te combineren.

Pasen en Kerst Cursussen (max. 12 studenten)

Groep Cursus 3 lessen / dag gedurende 2 weken. Cursussen die samenvallen met de schoolvakanties, gericht op de mondelinge communicatieve vaardigheden, met intensieve praktijk.

Opleiding te volgen in:
Engels
Portugees

Zie 5 andere vakken van CIAL - Centro de Linguas »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
2 weken
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum