Algemene frans cursussen

IFALPES - Institut Francais des Alpes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Algemene frans cursussen

IFALPES - Institut Francais des Alpes

Studenten werken aan het verbeteren van hun grammatica en woordenschat als schriftelijk en mondeling begrip. Een nadruk wordt gemaakt op het communiceren in het Frans. Zij zullen ook bestuderen de Franse cultuur en zullen deelnemen aan gevarieerde activiteiten tijdens hun lessen: wijn en kaas proeven, bezoeken aan lokale markten etc ..

De IFALPES accommodatie dienst zal de meest geschikte vorm van huisvesting om uw keuze match te vinden. Gastgezinnen, gedeelde appartementen, studio's of slaapzalen zijn gelegen in het centrum van de stad of in de rand van de stad. Van de school, ze zijn bereikbaar met de bus, fiets of te voet.

  • Eenpersoonskamer in gastgezin halfpension
  • Eenpersoonskamer in gastgezin met ontbijt
  • Studentenhuis
  • Individuele studio's of appartementen
  • Gedeelde appartementen

Niveaus:

Onze studie niveaus in overeenstemming zijn met het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen

Beginner

Geen kennis van de Franse taal.

A1: Elementary Beperkte kennis van de Franse taal. Kan begrijpen eenvoudige en praktische informatie uit het dagelijks leven. Kunnen communiceren in een eenvoudig gesprek, wanneer de gesprekspartner spreekt langzaam.

A2: Upper elementaire Basiskennis. Kan begrijpen geïsoleerde zinnen verwijzen naar bekende gebieden. Kan communiceren binnen de huidige situatie en in eenvoudige bewoordingen over onderwerpen van persoonlijk belang.

B1: Intermediair Beperkt, maar effectieve beheersing van de taal. Kan begrijpen duidelijk en standaard Franse verwijzend naar vertrouwde zaken. Kunnen omgaan met situaties die kunnen optreden tijdens het reizen. Kan spreken over onderwerpen van persoonlijk belang en geven een korte uitleg over het project of idee.

B2: Gevorderd Algemene en instinctieve beheersing van de taal. Kan de kerngedachten van complexe teksten. Kunnen deelnemen in het algemeen of professionele gesprekken in een duidelijke en gedetailleerde wijze te nemen en kan een standpunt te verdedigen.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
1 - 52 weken
Voltijd
Locations
Frankrijk - Annecy, Auvergne-Rhône-Alpes
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Frankrijk - Annecy, Auvergne-Rhône-Alpes
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan