Lees de Officiële Beschrijving

Onze Algemene Engelse Cursussen zijn gericht op volwassenen die hun taalvaardigheden willen verbeteren voor educatieve of professionele doeleinden. Ons programma bevat een balans van grammatica, spreken, lezen, luisteren en schrijven.

Studenten ontvangen elke week 15 uur lesgeven (Algemeen Engels A) of 22,5 uur lesgeven per week (Algemeen Engels B). (Algemeen Engels A loopt niet gedurende de periode waarop de zomercursus valt.)

Onderwijs

Melton College verwelkomt studenten het hele jaar behalve twee weken over Kerstmis. Onze Algemene Engelse Cursussen zijn gericht op volwassenen die hun taalvaardigheden willen verbeteren voor educatieve of professionele doeleinden. Ons programma bevat een balans van grammatica, spreken, lezen, luisteren en schrijven. Elke student krijgt een persoonlijke begeleider om de voortgang te volgen en aan te moedigen en advies te geven. Deze tutorials zijn inbegrepen in de vergoedingen, maar we rekenen ze niet als onderwijstijd! Uw tutor zal u helpen bij het plannen van uw studie en aanpassen van uw leer naar uw behoeften, dit zal vooral gericht zijn op uw Melton E-learning account. Veel van onze studenten gaan een IELTS examen af ​​(Melton College is het enige IELTS-centrum in York) om hun studie aan een Britse universiteit voort te zetten.

Algemeen Engels A: Halve dag programma

Voor studenten die niet de tijd hebben om de full day General English Course programma te volgen, bieden we een alternatief van 15 uur per week per week. Minimum leeftijd is 18. Let op: deze cursus loopt niet tijdens de zomercursus (25 juni - 3 september 2017).

Algemeen Engels B: Full-day programma

Ons programma bevat een balans van grammatica, spreken, lezen, luisteren en schrijven. Studenten ontvangen elke week 22,5 uur lesgeven. Naast de ochtendopleiding bevat een zorgvuldig gestructureerd middagprogramma extra lees-, luisteroefeningen, sprekende vaardigheden (inclusief student-led presentaties) en studievaardigheden om u optimaal te helpen bij uw cursus. (In de zomer kunnen cursisten van de cursus cursussen delen met de oudere zomercursusstudenten. Minimum leeftijd is 16. Studenten tussen 16 en 17 jaar kunnen echter niet in de zomer deelnemen aan de Algemene Engelse cursus tijdens de zomer, tenzij hun cursus na de zomer voltooid is.) Net als alle cursussen in de Melton College, zijn de lessen onderwijstijd en geen pauzes, tutorials of voorbereiding.

Geleid e-learning

Alle Algemene Engelse cursus studenten kunnen gebruik maken van het Melton College begeleid e-learning systeem. Deze virtuele omgeving helpt studenten om hun studies te plannen, contact te maken met andere studenten en deel te nemen aan het sociale leven van het college. Studenten hebben 3 maanden na hun vertrek toegang tot het systeem.

Belangrijkste punten

  • Minimumleeftijd Algemeen Engels A: 18
  • Minimumleeftijd Algemeen Engels B: 16 (18 tijdens de zomercursus)
  • Maximale leeftijd: nvt
  • Maximum klasse maat: 14
  • Gemiddelde klasgrootte (2016): 7

De meeste cursisten van de Engelse cursus zijn ouder dan 23 jaar. Oudere studenten zijn welkom om het hele jaar door aan te melden.

Rooster

Melton College verwelkomt studenten het hele jaar behalve twee weken over Kerstmis. Ons programma bevat een balans van grammatica, spreken, lezen, luisteren en schrijven.

Elke student krijgt een persoonlijke begeleider om de voortgang te volgen en aan te moedigen en advies te geven. Wij regelen een volledig en gevarieerd sociaal programma en kunnen u voorstellen aan lokale sportclubs en verenigingen.

De Algemene Engelse cursus loopt van 09: 15-12: 45 (Algemeen Engels A) of 09: 15-15: 15 (Algemeen Engels B), maandag tot vrijdag. Algemeen Engels A heeft 15 lessen van 60 minuten per week. Algemeen Engels B heeft 25 lessen per week, 3 lessen van 60 minuten en 2 lessen van 45 minuten per dag. Daarnaast hebben alle studenten tijdens hun eerste week en vervolgens elke twee weken een face-to-face handleiding. Excursies worden regelmatig geregeld. Er is soms een toeslag voor activiteiten en altijd een toeslag voor excursies.

Collegegeld

  • Reserveringskosten: £ 75
  • Algemeen Engels A: £ 230.00
  • Algemeen Engels B: £ 265,00
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Melton College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
230 GBP
- Algemeen Engels A; 265 GBP - Algemeen Engels B
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019