Algemene engels - san diego

Stafford House International

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Algemene engels - san diego

Stafford House International

1

Wij bieden u een spannende reeks van algemeen Engels cursussen voor alle niveaus, van beginner tot vaardigheid en voor verschillende budgetten. Wij bieden ook de dienstregeling dat u de flexibiliteit om een ​​cursus die het beste past bij uw behoeften 1-36 + weken kiezen.

cursus Kenmerken

 • Flexibiliteit - van standaard tot Intensieve of Super Intensive, ons assortiment van het Engels taalcursussen biedt u een keuze van hoe intensief je wilt studeren of dat nu 20 lessen per week op een standaard cursus of 30 lessen per week op onze Super Intensive. Plus met onze reeks modules krijgt u om uw cursus volledig personaliseren om uw behoeften te passen.
 • Hoe leer je - Wij geloven dat u sneller en effectiever zal leren als je lessen zijn boeiende, leuke en relevante, dat is waarom onze docenten maken gebruik van verschillende technieken en klassen die zijn motiverend ontwikkelen en je zelfvertrouwen op te bouwen. Dit zal toelaten de tijd om zich te concentreren op alle gebieden van zwakte. Elke wekelijkse programma wordt niet alleen beïnvloed door het cursusboek syllabus, maar ook door de leerdoelen en de belangen van de studenten van een groep
 • Testen bij aankomst - Op de eerste dag zult u een Taaltoets te nemen, om uw kennis van grammatica en woordenschat en hoe goed u in staat om te begrijpen en spreken Engels zijn te beoordelen. Dit helpt ons om de klas je gelukkigste en meest succesvolle in zijn begrijpen.
 • Maandelijkse Tutorial - Elke maand krijg je een één-op-één les met een senior lid van het wetenschappelijk team om ervoor te zorgen dat u op weg om uw doelen te bereiken en voldoen aan uw potentieel. Het is een geweldige kans om uw koers keuzes en leermethoden te beoordelen en echt zorg ervoor dat je bereiken wat je wilt bereiken.
 • Quality Assurance - Onze opleidingsdirecteuren zijn gevestigd in al onze scholen om ervoor te zorgen onze programma's zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, onze klassen zijn klein en dat onze studenten verlaten in de hoogste opgedaan uit hun tijd bij ons.

Feiten op een rij - Standard

 • Startdata Elke maandag
 • Minimum Level Beginners
 • Lessen 20 lessen
 • leeftijd 16+

Feiten op een rij - Intensive

 • Startdata Elke maandag
 • Minimum Level Beginners
 • Lessen 25 lessen
 • leeftijd 16+

Feiten op een rij - Super Intensive

 • Startdata Elke maandag
 • Minimum Level Beginners
 • Lessen 30 lessen
 • leeftijd 16+
1

sample Modules

Alle studenten op onze Intensieve en Super intensieve cursussen kunnen hun leren door middel van de toevoeging van specifieke modules personaliseren. Deze modules studenten in staat om onderwerpen die het beste passen bij hun leerdoelen te bestuderen. Hieronder zijn slechts een paar voor u om na te denken over:

Beleef Amerika

Engels oefenen met de Amerikanen! Neem wekelijkse excursies naar culturele plaatsen, vrijwilligersorganisaties en buurten.

Career Voorbereiding

Schrijf een professionele Amerikaanse stijl cv (CV) en sollicitatiebrief. Leren interview vaardigheden en de Amerikaanse zakelijke praktijken.

Current Events en Debat

Leer uw mening met vertrouwen spreken. Debat huidige wereld nieuws en zakelijke onderwerpen.

populaire Engels

Bestudeer populaire slang en idioom van tv-programma's, films en liedjes. Ontwikkel woordenschat om u te helpen communiceren in alle situaties.

Social Media at Work

Verbeter uw sociale media vaardigheden om de markt zelf en uw netwerk op te bouwen. Studie. hoe de Amerikanen gebruik van sociale media in hun professionele leven.

Nieuws en kranten

Ontdek de verschillende types van gedrukte media en de verhoogde nummers van lopende zaken waarin bruikbare taal en woordenschat bij Upper-Intermediate bespreken - Advanced niveau. Studenten leren en de ontwikkeling van het lezen en kritisch denken vaardigheden om hen te helpen op de hoogte en betrokken bij de toekomst.

Hoe om mensen te winnen en mensen te beïnvloeden

Een studie in het register, de vorm, en het publiek. Deze module is een bedrijf geïnspireerd blik op communicatie. Zo nodig zal het zakelijk Engels moet ongeveer netwerken, correspondentie, het socialiseren, vergaderingen, etc te pakken .. Het is ook heel veel voor niet-zakelijk Engels studenten klaar om het effect van hun taal heeft op hun gesprekspartner te onderzoeken.

Pre-IELTS: Grammatica

Een sprankelende smaak van de grammatica in het kader van het IELTS examen. Dit kan een deel van het examen met zich meebrengen en zal zich richten op de verscheidenheid van de grammaticale kennis die nodig is om de top niet halen.

Global Issues

Een mid-level aanbod voor studenten om hun spreekvaardigheid te verbeteren in het bijzonder wanneer het gaat om het uiten van mening, eens en oneens, de uitoefening van diplomatie en beleefdheid, en in staat om te praten over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn.

uitspraak Clinic

Geïsoleerde geluiden, intonatie, beklemtoonde lettergrepen, zin stress. Spreken en luisteren activiteiten om de leerlingen de verschillen tussen de eerste taal en het Engels studenten en bieden mogelijkheden om te oefenen te identificeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
1 - 36 weken
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Diego, Californië
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan