Maat van uw Engels programma om uw individuele behoeften aan te passen door te kiezen uit één van onze speciaal ontworpen cursussen:

Basiscursus

(20 lessen per week)

Ideaal voor algemene doeleinden en voor degenen die graag naar de klas tijd en zelfstudie mengen. Elke cursus is gebaseerd op de Basis (Core Program) cursus van 20 lessen per week 's ochtends. De basiscursus ontwikkelt alle aspecten van uw taalvaardigheid in een persoonlijk programma wordt gecoördineerd door uw core leraar. Cursussen integreren grammaticale structuren en functies, geleide gesprekken, uitspraak, spreken, luisteren, lezen, schrijven, en woordenschat, om je communicatieve competenties te bevorderen in alle vaardigheden gebieden en een evenwicht van vlotheid en nauwkeurigheid. Het bevat 2-3 Study Club sessies per week plus 5 uur zelfstudie in het Learning Centre.

Intensieve cursus

(20 lessen + 5 keuzevakken per week)

Onze meest populaire optie, de intensieve cursus kunt u de fundamentele vaardigheden geleerd in de Basiscursus met de toevoeging van meer gerichte en specifieke vaardigheden in een middag electieve keuzevak te combineren. De gespecialiseerde intensieve cursus bestaat uit de Basic Course en 5 gespecialiseerde lessen per week, zodat u de specifieke taalkundige vaardigheden die je nodig ontwikkelen. De middag lessen in een Specialized Intensive zijn gewijd aan een keuzevak van uw keuze.

Electieve opties: Zakelijk Engels en TOEIC (Levels 2-10), examen vaardigheden (Levels 4-10), Fluency (Levels 1-10), Academisch Schrijven & Spreken (Levels 4-10), Academic Lezen & Schrijven (Levels 2-10).

Super intensieve cursus

(20 lessen + 10 keuzevakken per week)

Dit is onze meest intensieve, persoonlijke en uitgebreide cursus. Het is afgestemd op de serieuze student van het Engels die wil zijn of haar studietijd met meer lesuren te maximaliseren. Dit is de perfecte cursus voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verwerven van de meest uitgebreide kennis van het Engels op de snelst mogelijke tempo taal bouwdoeleinden. Met uw team van twee of drie docenten, zal u het hoogste niveau van de opleiding en ondersteuning, waaronder een scala aan feedback en advies over alle gebieden van je Engels ontwikkeling ontvangen. De gespecialiseerde Super-intensieve cursus bestaat uit 20 lessen per week kern plus twee 5-les per week keuzevakken.

Electieve opties: Zakelijk Engels en TOEIC (Levels 2-10), examen vaardigheden (Levels 4-10), Fluency (Levels 1-10), Academisch Schrijven & Spreken (Levels 4-10), Academic Lezen & Schrijven (Levels 2-10).

ZAKELIJK ENGELS

(20 lessen + 5 Business Engels electieve lessen per week)

De Business Engels cursus combineert de beste in de academische kennis van zaken met de dagelijkse bedrijfsvoering. Een perfecte mix van taakgericht leren en vaardigheden focus, het keuzevak ook geschikt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de TOEIC test, die wordt gebruikt om Engels te meten in de dagelijkse werkzaamheden. Leer de belangrijke woordenschat en de vaardigheden die nodig zijn om een ​​hoge score op alle onderdelen van de TOEIC-test te bereiken (Reading & Luisteren / Schrijven & Spreken). Onze instructeurs begeleiden u op basis van uw prioriteiten in een klasse die Engels verbetert voor professionele doeleinden. De Intensive Business Course bestaat uit 20 kern lessen per week plus vijf lessen per week van Business Engels.

Keuzevakken

Fluency (algemeen Engels)

Onze Fluency electieve coursefocuses op bruikbare, alledaagse Engels vocabulaire. Studenten oefenen spreek- en luistervaardigheid in een comfortabele, gemoedelijke sfeer. Er is ook een cultureel element aan de cursus, het helpen van studenten om meer comfortabel in alle aspecten van de Canadese samenleving voelen. Studenten met een sterke grammaticale achtergrond vinden deze cursus vooral nuttig als ze de perfecte omgeving om hun kennis in praktijk te brengen. Degenen die werken of studeren met behulp van het Engels, of van plan om in de toekomst, vinden dat de geleerde vaardigheden hier hulp in het echte leven situaties.

Beschikbaar voor studenten op alle niveaus.

Academisch schrijven en spreken

Studeren in universiteit of hogeschool in Canada vereist een hoge mate van bekwaamheid en het vertrouwen met Engels, zowel schrijven en spreken. De Academische Schrijven & Spreken electieve optie helpt studenten om zich voor te bereiden op Cambridge, IELTS of TOEFL examens of de universiteit / hogeschool Pathway Program door hen te helpen hun schriftelijke essay, de samenstelling en discours vaardigheden te ontwikkelen. Dit keuzevak is perfect voor elke student die streeft naar hun Engels productie vaardigheden te verbeteren zoals ze ook zullen werken aan hun presentatie en discussie vaardigheden.

Beschikbaar voor studenten Levels 4-10

Academisch lezen en schrijven

Deze cursus is afgestemd op studenten die zich willen voor meer praktijk in het schrijven en lezen van academische essays in de voorbereiding op het hoger onderwijs. Onze professionele instructeurs zorgen dat academische doelstellingen elke student wordt voldaan door middel van wekelijkse evaluaties en feedback. Studenten worden uitgedaagd met zowel lees- en schrijfopdrachten uit authentieke academische materialen.

Beschikbaar voor studenten Levels 4-10

Examen Vaardigheden

Onze Exam Skills cursus helpt studenten ontwikkelen belangrijke vaardigheden getest in de IELTS, FCE en CAE examens. Studenten worden voorbereid op de examens door een combinatie van talenkennis training en examen praktijk. Elke week is gebaseerd op een relevant onderwerp, zodat studenten op te bouwen ervaring van een scala van onderwerpen die in de examens. Onze deskundige medewerkers helpen u bekend met de structuur van het examen worden evenals leert u de nodige vaardigheden, woordenschat en grammatica te slagen.

Beschikbaar voor studenten in Levels 4-10 IELTS Examen Data: Wekelijkse

Zakelijk Engels & TOEIC

Onze hoogontwikkelde Zakelijk Engels curriculum combineert het beste in de academische kennis van zaken met de dagelijkse bedrijfsvoering. Een perfecte mix van taakgericht leren en vaardigheden focus, het keuzevak ook geschikt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het TOEIC examen, dat wordt gebruikt om Engels te meten in de dagelijkse werkzaamheden. Leer de belangrijke woordenschat en de vaardigheden die nodig zijn voor het bereiken van een hoge score op de TOEIC-test. Onze instructeurs begeleiden u op basis van uw prioriteiten in een cursus die Engels verbetert voor professionele doeleinden.

Beschikbaar voor studenten in Levels 2-10 TOEIC Exam Data: Maandelijks

Programma Opmerkingen:

  • Algemeen Engels De cursussen zijn beschikbaar voor studenten 16 jaar en ouder.
  • Een ondertekende ouderlijke toestemming formulier is vereist voor alle studenten onder de leeftijd van 18.
  • Alle keuzevakken Opties kunnen niet beschikbaar zijn op alle scholen te allen tijde.
  • Voor studenten die zijn ingeschreven in de Intensieve en Super-Intensieve cursussen voor een minimum van 12 weken en vul deze samen met de Business Engels electieve, zij in aanmerking komen om te ontvangen van een Eurocentres Zakelijk Engels Diploma.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van Oxford International Education Group »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
sep 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet