Algemene Cursus Engels - Standaard

LSC Stanton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Algemene Cursus Engels - Standaard

LSC Stanton

Als u op zoek bent naar cursussen Algemeen Engels in Londen , hebben wij de perfecte keuze voor u!

Onze cursus Algemeen Engels is onze populairste cursus. Het is een evenwichtige cursus die zich richt op de vier kernvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven.

Het doel van onze cursus Algemeen Engels is om u te helpen de Engelse taal effectiever te gebruiken. De cursus Algemeen Engels is ontworpen om u toe te staan ​​om:

 • communiceren veel meer vertrouwen
 • spreken meer nauwkeurig en vloeiend
 • het verbeteren van uw grammatica
 • vergroot je vocabulaire en kan je socialiseren in het Engels effectiever
 • hebben een verhoogde kans op succes als je later een examen cursus

Veel studenten beginnen met het volgen van een cursus Algemeen Engels en gaan vervolgens naar cursussen Executive Engels of Exam English .

 • Onze populairste cursus
 • 6 Engelse lesniveaus voor snelle vorderingen
 • Oefen de vier kernvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven

Cursus opties

Onze cursus Algemeen Engels is flexibel. De General English Standard- cursus begint op de meeste maandagen met een programma van 15 lessen per week. Elke les = 50 minuten.

Cursus Structuur

 • Algemeen Engels (15lpw)
 • (Contacttijd klaslokaal - 12u 30m)

Deze cursus is bedoeld voor studenten die hun Engelse taalvaardigheid voor algemeen gebruik willen verbeteren.

Onze cursussen Algemeen Engels gebruiken meestal een combinatie van een cursusboek met materialen die door onze docenten zijn voorbereid. Je hebt een cursusboek nodig dat je kunt huren of kopen.

Onze Engelse lessen in Londen worden gegeven met behulp van dynamische interactieve technieken zoals rollenspel, parenwerk en groepswerk om de participatie te maximaliseren en het vertrouwen in het Engels te ontwikkelen.

We hebben 6 niveaus van Algemeen Engels, van Beginner tot Gevorderd.

We zullen uw niveau van Engels testen voordat u aankomt. Voor Europese en studentenvisumstudenten, vragen we je om de online plaatsings test te doen.

beginners

Studenten die op dit niveau studeren, kennen geen Engels of slechts heel weinig Engels. In deze klas oefenen studenten veel spreken en luisteren en wat basislezen en schrijven. Aan het einde van dit niveau kunnen studenten omgaan met zeer eenvoudige en alledaagse situaties.

ELEMENTAIR

Studenten die deze cursus volgen, kunnen praten over familie, levensgeschiedenis en dagelijkse routines, maar ze kunnen de taal onjuist gebruiken en soms moeilijk te begrijpen zijn. Dit niveau is bedoeld om het vertrouwen van de studenten in hun Engels op te bouwen; tegen het einde zouden ze in staat moeten zijn om een ​​eenvoudig gesprek te hebben over hun dagelijks leven, landen en doelen. Studie Engels in Londen

Halfgevorderde

Studenten die dit niveau binnengaan, moeten kunnen praten over gebeurtenissen in het verleden, het heden en de toekomst, hoewel ze de tijden niet altijd correct kunnen gebruiken. Het doel van deze cursus is om studenten te helpen zich vollediger en duidelijker uit te drukken. Ze moeten in staat zijn om een ​​breder scala aan gevoelens en attitudes uit te drukken, en luisteraars moeten ze zonder veel moeite kunnen begrijpen. Het is ook bedoeld om begrijpend vermogen en woordenschat te ontwikkelen, zodat studenten de essentie van tv / kranten enz. Kunnen begrijpen.

Tussenliggend

Studenten die een intermediaire klas binnenkomen, kunnen praten over situaties in het verleden, het heden en de toekomst. Ze moeten in staat zijn om zelfverzekerd om te gaan met de meeste sociale situaties. Dit niveau is bedoeld om studenten te helpen hun nauwkeurigheid te verbeteren en een breder scala aan taalvormen te gebruiken. Aan het einde van dit niveau kunnen studenten de taal beter gebruiken.

Upper Intermediate

Studenten op dit niveau moeten bekend zijn met grammatica en uitspraak, waardoor ze zowel hypothetische als concrete ideeën kunnen uiten, met behulp van structuren die geschikt zijn in plaats van te parafraseren. Studenten moeten ook in staat zijn om met authentieke teksten om te gaan, hoewel ze moeite hebben met meer abstracte lezingen en luisteren. Studenten moeten doorgaan met het ontwikkelen van hun schrijfvaardigheid.

Vergevorderd

Studenten op dit niveau zijn gericht op het verbeteren van algemene taalvaardigheden. Hun uitdrukking moet duidelijk en intelligent zijn en hun functionele taal moet hen in staat stellen om op een natuurlijke manier een gesprek te voeren. Hun vocabulaire moet voldoende zijn om kranten te lezen en de meeste televisieprogramma's te begrijpen die niet te cultureel bevooroordeeld en informeel zijn. Op dit niveau zal de meeste van de behandelde taal niet nieuw zijn. De bestreken gebieden hebben de neiging om in de vorm van revisie, recycling of uitbreiding te zijn, maar worden op een hoger niveau van complexiteit of verfijning behandeld.

prijzen

Wij bieden het hele jaar door Algemeen Engels en je kunt op de meeste maandagen met je cursus beginnen.

Je kunt onze General English-lessen volgen in de ochtend (0900-1200) of in de middag (1300-1600).

We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Klik hier om onze algemene Engelse prijzen te bekijken .

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 16, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
1 - 48 weken
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
-
Locations
Verenigd Koninkrijk - City of London, Engeland
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigd Koninkrijk - City of London, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price Vanwege de flexibiliteit hangt de prijs af van de lengte van de cursus en het schema.