High-standaard onderwijs groep, gediversifieerde modes en moderne onderwijsfaciliteiten.

Alle leraren in het onderwijs groep zijn uitgerust met een professionele achtergrond in "Teaching Chinese als Tweede Taal 'en met een rijke ervaring met lesgeven. Traditionele klassikale onderwijs en kleurrijke activiteiten worden gecombineerd om amusement te integreren in het onderwijs. ICES hebben ook veel multimedia leslokalen, talenpractica, leeszalen en zelfstudie kamers om taalonderwijs te helpen.

Comfortabele en handige omgeving, kwalitatief hoogwaardige en efficiënte service.

Yan'an weg campus is gelegen in het centrum van Shanghai en is omgeven door verschillende zakelijke kringen met veel banken, supermarkten, tientallen metro en buslijnen, die in grote mate bijdraagt ​​aan de handige vervoer. ICES kan bieden meertalige diensten in het Engels, Koreaans en Japans. Online applicatie-systemen maken het ook makkelijker voor studenten om toe te passen.

Beurzen en meerdere bonussen voor ingeschreven studenten.

ICES geeft Excellent Student Award, Progress Award en Excellent Class Award, etc; aan studenten en klassen en beslaat 16% van het totale taalstudenten. Momenteel ingeschreven studenten kunnen genieten van het collegegeld waiver, join culturele workshops en internationale student activiteiten gratis of genieten van een korting.

Kleurrijke buitenschoolse activiteiten en ervaring Chinese cultuur

Om studenten te helpen begrijpen de Chinese cultuur en worden ondergedompeld in de Chinese samenleving, ICES organiseert verschillende culturele lezingen, culturele workshops, rondleiding door de stad en de taal excursies. Studenten kunnen ook met Chinese studenten en studenten van over de hele wereld te communiceren door deel te nemen in verschillende studentenverenigingen of gebeurtenissen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Chinese

Zie 3 andere vakken van Donghua University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
15 - 18 weken
Voltijd
Prijs
Free
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum