Algemeen Chinees (Mandarijn)

  • Een duidelijke focus op Chinese Mandarin;
  • Zorgvuldig ontworpen onderdompeling activiteiten en excursies;
  • Lesgeven gegeven door gekwalificeerde docenten op school;
  • Discussies met de deelname van Chinese studenten en docenten.

Programma beschrijving

De School van de Chinese als Tweede Taal (SCSL), Sun Yat-sen University is een van de eerste instituut Chinees te leren als tweede taal. Sinds 1980, meer dan 10.000 studenten uit 100 landen en regio's hebben bestudeerd in SCSL. Het is ook een officiële centrum voor de Chinese Proficiency Test (HSK). Elk jaar ontvangt ongeveer 1000 internationale studenten aan de Chinese taal te leren.

SCSL loopt multi-level Chinese taal programma's, waaronder niet-opleidingen in de Chinese taal, undergraduate cursussen voor internationale studenten, afgestudeerd (MA en PhD) cursussen in TCFL / TCSOL en trainingen voor overzeese Chinese leraren.

Bij SCSL, 70% van de leraren in het buitenland ervaring met lesgeven en 90% van de hold-graduate niveau graden. Tot op heden, SCSL behaalt een hoog slagingspercentage van HSK, een bewijs van de kwaliteit van het hoger onderwijs op Sun Yat-sen Universiteit.

Korte introductie

De cursussen duren een semester tot drie jaar. Studenten worden geplaatst in klassen van verschillende niveaus op basis van hun taalvaardigheid in het Chinees bij inschrijving. Er zijn vijf werkdagen, normaal gesproken, 20 lesuren per week. Je moet de lessen, van maandag tot vrijdag bij te wonen met uitzondering van de feestdagen.

Hoofd gerechten

De lessen zijn onderverdeeld in drie niveaus: elementair, intermediair en gevorderden.

  • Elementaire klas concentreert zich op onderwijs studenten elementaire Chinese kennis en de opleiding van hun taalvaardigheden.
  • Intermediaire klasse richt zich op de verdere ontwikkeling van lees- en schrijfvaardigheid van studenten terwijl het verbeteren van hun fundamentele Chinese kennis.
  • Geavanceerde klasse nadruk op het trainen van de totale Chinese taalvaardigheid van studenten (luisteren, spreken, lezen en schrijven) en het helpen van de studenten inzicht te krijgen in de Chinese cultuur en maatschappij.

Non-degree Chinese Language Training Programma's bieden de volgende cursussen: Spreken Ervaring, luisteren, lezen, schrijven, Audio & Video Begrip, intensief lezen, Chinese krant lezen en Kantonees.

Toelatingseisen

  • Middelbare school diploma;
  • 18-45 jaar;
  • Gezond.
Opleiding te volgen in:
Chinese
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 semester
Voltijd
Prijs
8,700 CNY
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum