Intensief Chinees 30

Intensief Chinees 30 is bedoeld voor studenten die graag Chinees studeren in een korte periode van tijd (6 uur / dag, ma-vr), en heeft betrekking op de vier vaardigheden (spreken, lezen, luisteren en schrijven) en grammatica, woordenschat en spreekvaardigheid ontwikkeling. Het is het hele jaar door en aangeboden op alle niveaus, van beginner tot Proficiency. Dit is de meest intensieve cursus van MIJN Chinese Study. Het is het hele jaar door en aangeboden op alle niveaus, van beginner tot Proficiency. Verder worden het handboek en lesmateriaal uitgegeven door de MY Chinese Study academische team.

Wie is het geschikt voor?

Buitenlandse studenten of beginners die willen leren van de basis Chinees of effectief verbeteren van hun bestaande Chinese.

Is de Intensieve cursus Chinees voor u?

De cursus zal u helpen om:

 • Leer dagelijkse praktische Chinese zinnen
 • Verbeter uw fluency
 • Verbeter uw algemene niveau van de Chinese en de kennis van de Chinese taal
 • Ontwikkel je woordenschat rond onderwerpen van algemeen belang die voor het dagelijks leven van belang zijn
 • Ontwikkelen van de vier taalvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven
 • Meer informatie over de Chinese cultuur

Wat ga je studeren?

Als een student na een intensieve cursus Chinees, verbeteren van uw niveau van de Chinese als je studie verschillende gebieden van taal, waaronder grammatica, woordenschat en uitspraak. Je ontwikkelt de vier elementaire taalvaardigheden van luisteren, spreken, lezen en schrijven, maar ook het ontwikkelen van uw spreekvaardigheid rond onderwerpen van algemeen belang.

Waarom niet een pakket programma bestellen?

Boekt u cursussen met MIJN Chinese Study, kunnen we accommodatie en vervoer naar de luchthaven regelen. Wij streven naar het creëren van een comfortabele en voel-at-ease leeromgeving voor u.

Hoe te boeken?

Ga naar onze Home pagina → Reservering → Intensief Chinees 30 → Homestay / Hotel (of overslaan) → Luchthaven pikt (of overslaan) → registratie Submit

Niveau

Beginnersniveau

Dit niveau gaat uit van Hanyu Pinyin leren, dan om elementaire luister-, spreek-, lees- en schrijfvaardigheid. Je zult in staat zijn om eenvoudige gesprekken met Chinese mensen op het dagelijks leven onderwerpen hebben.

Level 1

Op dit niveau, zal je 250 frequent gebruikte woorden, 25 zin patronen en 150 zinnen in gemeenschappelijk gebruik, waarmee u om jezelf te introduceren, teneinde te leren in een restaurant en communiceren met uw huis dienstmeisjes etc.

Niveau 2

U krijgt 350 nieuwe woorden, 35 zin patronen en 200 zinnen in gemeenschappelijk gebruik te leren. U kunt de wensen en eisen met betrekking tot voedsel, haircutting etc. uiten en in staat zijn om plannen voor de toekomst te bespreken.

Intermediair niveau

Dit niveau wordt voornamelijk over gesproken Chinees gebruikt in de dagelijkse communicatie. Je kan vlot communiceren met mensen over verschillende onderwerpen onder verschillende omstandigheden.

Niveau 3

Je leert 300 nieuwe woorden, 45 zin patronen en 250 zinnen in gemeenschappelijk gebruik. Je leert om je gevoelens te uiten en te beschrijven situaties.

Niveau 4

U blijft uw woordenschat uit te breiden. Op dit niveau, zal je 350 woorden, 55 zin patronen en 300 zinnen in gemeenschappelijk gebruik te leren. Je zult in staat zijn om adviezen over verschillende dingen uit te drukken en meer vertrouwd raken met de Chinese cultuur.

Gevorderd niveau

Je zal je woordenschat uitbreiden en verbeteren van spreekvaardigheid in het gesproken Chinees te zijn op gelijke voet met een native speaker. U zult ook meer vertrouwd met de Chinese cultuur en samenleving.

Niveau 5

U krijgt 400 nieuwe woorden, 70 zin patronen en 350 zinnen in gemeenschappelijk gebruik te leren. Meer informatie over het gebruik van de bijbehorende woorden, evenals hoe u uw standpunt kenbaar te maken.

Niveau 6

U leert ongeveer 500 woorden, 80 zin patronen en 400 zinnen in gemeenschappelijk gebruik. U leert ook meer over de Chinese cultuur, lokale gebruiken en gewoonten.

Vaardigheidsniveau

In de buurt van een native speaker, zal je leren om jargon en idioom te gebruiken.

Niveau 7

U zult het gezamenlijk gebruik van idiomen, zinnen en jargon te leren, en om kranten en boeken te lezen in het Chinees.

Niveau 8

Blijf op de hoogte met native speakers bij de bespreking van het nieuws en actuele gebeurtenissen en het uiten van meningen en adviezen over hen.

CURSUS DETAILS

 • Niveaus aangeboden: Beginner tot Proficiency (Level 1-niveau 8)
 • Aantal studenten: 2 - 6
 • Materiaal: "Mijn Chinese Klaslokaal", "Short-term Gesproken Chinees", "Boya Chinees" & "Conversational Chinese 301"
 • Start de dag: Elke maandag
 • Lestijden: Mon. tot Vrij (09:30-12:30pm&1:30-4:30pm)

Zie 3 andere vakken van MY Chinese Study »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum