Algemene chinees (15 uur / week)

MY Chinese Study

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Algemene chinees (15 uur / week)

MY Chinese Study

Algemeen Chinese (15 uur / week)

Algemeen Chinese 15 is bedoeld voor studenten die graag Chinees studeren in een stap-voor-stap (ma-vr, 3 uur / dag) en heeft betrekking op de vier vaardigheden (spreken, lezen, luisteren en schrijven) en grammatica, woordenschat en spreekvaardigheid ontwikkeling. Het is het hele jaar door en aangeboden op alle niveaus, van beginner tot Proficiency.If je niet een totale beginner, zullen wij u een instaptoets te geven om toe te treden in de juiste klasse. Redelijk budget maar goede resultaten, kunt u veel persoonlijke aandacht krijgen in kleine group.Only halve dag les, zodat u uw vrije tijd kunt gebruiken om de stad te verkennen en te voldoen aan de lokale bevolking.

Tijdens de vrije halve dag, kunnen studenten ook toevoegen privé cursus of cultuur cursussen in het volgende half day.General 15 + 10 cultuur cursus combineert goed doordachte efficiënte cursus met interessante culturele cursussen. Samengesteld uit 3 groepslessen per dag 9:30-12:30 maandag tot vrijdag plus twee cultuur les per dag. De cultuur les zal u helpen om meer over de Chinese cultuur te leren kennen, de cultuur les waaronder Beijing Opera Mak, Chinese knopen, Chinees schilderen, Chinese Kongfu, Taiqi, Kalligrafie, etc. Dit is de beste manier om onder te dompelen in het Chinees culture.If voorkeur aan toe te voegen prive cursus, Algemeen 15 + 5 privé-cursus combineert goed doordachte efficiënte cursus met inhoud op maat gemaakt volgens uw wensen, heeft zowel voordelen van groep studie en zelfstudie. Het bestaat uit 3 groepslessen per dag 9:30-12:30 maandag tot vrijdag plus 5 privélessen per week. Studenten zullen ook individuele coaching, praten over een gespecialiseerde onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent. Praktijk en interactie in de groepslessen en ook privé instructie elke dag!

Wie is het geschikt voor?

Studenten die willen beheersen basisvaardigheden in het Chinees voor zelfstudie of vrije tijd, of een daadwerkelijke verbetering van hun bestaande Chinese niveau in een korte tijd.

Is de Algemene cursus Chinees voor u?

De cursus zal u helpen om:

 • Leer Daily Chinese zinnen
 • Verbeter uw fluency
 • Verbeter uw algemene niveau van de Chinese en de kennis van de Chinese taal
 • Ontwikkel je woordenschat rond onderwerpen van algemeen belang die voor het dagelijks leven van belang zijn
 • Ontwikkelen van de vier taalvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven
 • Meer informatie over de Chinese cultuur

Wat ga je studeren?

Als een student na een Algemene cursus Chinees, u uw niveau van de Chinese verbeteren naarmate je studie verschillende gebieden van taal, waaronder grammatica, woordenschat en uitspraak. Je ontwikkelt de vier elementaire taalvaardigheden van luisteren, spreken, lezen en schrijven, evenals het ontwikkelen van uw spreekvaardigheid rond onderwerpen van algemeen belang.

Waarom niet een pakket programma bestellen?

Boekt u cursussen met MIJN Chinese Study, kunnen we accommodatie en vervoer naar de luchthaven regelen. Wij streven naar het creëren van een comfortabele en voel-at-ease leeromgeving voor u.

Hoe te boeken?

Ga naar onze Home pagina → Reservering → Intensief Chinees 15 → Homestay / Hotel (of overslaan) → Luchthaven pikt (of overslaan) → registratie Submit

Niveau

Beginnersniveau

Dit niveau gaat uit van Hanyu Pinyin leren, dan om elementaire luister-, spreek-, lees- en schrijfvaardigheid. Je zult in staat zijn om eenvoudige gesprekken met Chinese mensen op het dagelijks leven onderwerpen hebben.

Level 1

Op dit niveau, zal je 250 frequent gebruikte woorden, 25 zin patronen en 150 zinnen in gemeenschappelijk gebruik, waarmee u om jezelf te introduceren, teneinde te leren in een restaurant en communiceren met uw huis dienstmeisjes etc.

Niveau 2

U krijgt 350 nieuwe woorden, 35 zin patronen en 200 zinnen in gemeenschappelijk gebruik te leren. U kunt de wensen en eisen met betrekking tot voedsel, haircutting etc. uiten en in staat zijn om plannen voor de toekomst te bespreken.

Intermediair niveau

Dit niveau wordt voornamelijk over gesproken Chinees gebruikt in de dagelijkse communicatie. Je kan vlot communiceren met mensen over verschillende onderwerpen onder verschillende omstandigheden.

Niveau 3

Je leert 300 nieuwe woorden, 45 zin patronen en 250 zinnen in gemeenschappelijk gebruik. Je leert om je gevoelens te uiten en te beschrijven situaties.

Niveau 4

U blijft uw woordenschat uit te breiden. Op dit niveau, zal je 350 woorden, 55 zin patronen en 300 zinnen in gemeenschappelijk gebruik te leren. Je zult in staat zijn om adviezen over verschillende dingen uit te drukken en meer vertrouwd raken met de Chinese cultuur.

Gevorderd niveau

Je zal je woordenschat uitbreiden en verbeteren van spreekvaardigheid in het gesproken Chinees te zijn op gelijke voet met een native speaker. U zult ook meer vertrouwd Chinese cultuur en samenleving.

LEVEL 5

U krijgt 400 nieuwe woorden, 70 zin patronen en 350 zinnen in gemeenschappelijk gebruik te leren. Meer informatie over het gebruik van de bijbehorende woorden, evenals hoe u uw standpunt kenbaar te maken.

Niveau 6

U leert ongeveer 500 woorden, 80 zin patronen en 400 zinnen in gemeenschappelijk gebruik. U leert ook meer over de Chinese cultuur, lokale gebruiken en gewoonten.

Vaardigheidsniveau

In de buurt van een native speaker, zal je leren om jargon en idioom te gebruiken.

Niveau 7

U zult het gezamenlijk gebruik van idiomen, zinnen en jargon te leren, en om kranten en boeken te lezen in het Chinees.

Niveau 8

Blijf op de hoogte met native speakers bij de bespreking van het nieuws en actuele gebeurtenissen en het uiten van meningen en adviezen over hen.

CURSUS DETAILS

 • Niveaus aangeboden: Beginner tot Proficiency (Level 1-niveau 8)
 • Aantal studenten: 2 - 6
 • Materiaal: "Mijn Chinese Classroom" en "Short-term Gesproken Chinees" en "Boya Chinese" & "Conversational Chinese301"
 • Start de dag: Elke maandag
 • Lestijden: Mon. tot vr (09:30-12:30; 1: 30-4: 30 uur).
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
Voltijd
Locations
China - Peking, Peking
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
China - Peking, Peking
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan