Algemeen Engels voor sprekers van andere talen (esol)

Leicester College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Algemeen Engels voor sprekers van andere talen (esol)

Leicester College

59933_59767_genericBanner.jpg

ESOL-cursussen voor internationale studenten

Leicester College biedt een van de breedste selecties van intensief Engels voor Speakers of Other Languages ​​(ESOL) -cursussen in het VK. We bieden verschillende niveaus, van instapniveau tot geavanceerd, om u te helpen bij het verbeteren van uw Engelse taalvaardigheid om u voor te bereiden op verdere studie in het VK of voor werk aan huis.

Onze cursussen zijn ontworpen om uw individuele behoeften op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven te verbeteren, wat leidt tot de mogelijkheid om te zitten voor een nationaal erkende ESOL-kwalificatie terwijl uw algemene kennis van de Engelse taal wordt vergroot.

Alle studenten worden aan het begin van hun tijd bij ons beoordeeld om ervoor te zorgen dat ze in de meest geschikte klassen worden geplaatst, wat hun bekwaamheid en hun studiedoelen weerspiegelt.

We hebben flexibele start- en einddatums - je kunt over het algemeen op elk moment tussen september en juni beginnen. Minimale studieduur: vier weken, maximaal een volledig academisch jaar.

Leicester College is een door de British Council goedgekeurd International English Language Testing System (IELTS) testcentrum.

IELTS-voorbereidingscursussen

Alle internationale studenten zullen ten volle kunnen profiteren van het feit dat Leicester College het enige Britse IELTS-testcentrum van de Raad is in heel Leicester en de omliggende gebieden.

Een gespecialiseerde IELTS-voorbereidingscursus is ook beschikbaar voor internationale studenten. Dit is een afzonderlijke cursus van 11 weken (vier uur per week) die alleen of in combinatie met General ESOL wordt bestudeerd: we hebben begin september, begin januari en half april de start van de IELTS-voorbereidingscursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 - 40 weken
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Leicester, Engeland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigd Koninkrijk - Leicester, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan