Algemeen Engels (15 of 25)

International House Bangkok

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Algemeen Engels (15 of 25)

International House Bangkok

Ofwel 15 uur (GE15) of 25 uur (GE25) per week, omvat deze cursus Algemeen Engels in een groepsklasse.Verwijdert alle vier vaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken.

56922_56851_BangkokSkyline4.jpg

Maandag - Vrijdag: 9.00 tot 12.15 uur

  • General English 15 (GE15) : GE15 is een geweldige kans voor u om uw Engelse vaardigheden te verbeteren, omdat het zich richt op alle vier vaardigheidsgebieden van de taal: luisteren, lezen, schrijven en spreken. Woordenschat en grammatica worden ook behandeld, waardoor u de kans krijgt om voorafgaande kennis te verbeteren of in te zetten voor nieuwe concepten in een ondersteunende, spannende en leuke omgeving. Klassen bestaan ​​uit 12 studenten of minder, met een gemiddelde van 6-8. Kleiner lessen garanderen dat elke leerling wordt voorzien van gepersonaliseerde feedback en veel oefening. Onze leraren hechten veel waarde aan communicatie en activiteiten; we weten dat het belangrijk is om uw Engels in echte situaties te gebruiken.
    De cursus trekt studenten uit vele landen, wat betekent dat studenten worden blootgesteld aan een breed scala aan accenten en culturele achtergronden voor een divers en interessant klaslokaal. U kunt elke maandag aan deze cursus deelnemen en kunt u zo veel weken studeren als u wenst.

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 15.00 uur

  • General English 25 (GE25) : General English 25 is bedoeld voor studenten die zo snel mogelijk zoveel mogelijk willen verbeteren. Met een tien uur verlenging van de normale GE15 biedt General English 25 verdere lessen van 13.00-15.00, maandag tot vrijdag. Met kleinere middaglessen zal GE25 een verscheidenheid aan onderwerpen behandelen die studenten nog meer oefenen met een scala aan grammatica en woordenschat.
    Voor studenten die willen blijven leren en hun ochtendlessen willen uitbreiden, biedt GE25 een perfecte manier om dat te doen. Met General English 25, gebruikt u Engels als een inwoner in geen tijd.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan