Ala model Afrikaanse Unie natuurlijk

African Leadership Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ala model Afrikaanse Unie natuurlijk

African Leadership Academy

Over ons

African Leadership Academy Model Afrikaanse Unie (ALAMAU) is een simulatie van de Afrikaanse Unie, een platform voor jonge leiders 14 tot 19 jaar om de innerlijke werking van de Afrikaanse Unie te verkennen, en om de internationale diplomatie oefenen door in de rol van de Afrikaanse leiders. Deze conferentie biedt deelnemers de mogelijkheid om complexe Afrikaanse onderwerpen te bestuderen, begrijpen van de belangen en posities van de Afrikaanse landen, en leren om succesvol te onderhandelen, zonder afbreuk te doen aan de nationale belangen. ALAMAU bedoeld om jonge leiders in staat stellen om de internationale samenwerking te modelleren, terwijl het vieren van de diversiteit en de bevordering van pan-Afrikaanse eenheid.

ALAMAU 2015 zal worden gehouden van 18-22 maart, 2015 als jonge leiders proberen op te lossen, in vijf dagen van intense brainstormen en onderhandelingen, een aantal van de langstlopende en meest ingewikkelde vraagstukken op het continent.

De conferentie ervaring zal echter niet beperkt blijven tot de commissie-sessies; door keynote presentaties door ambtenaren van de Afrikaanse Unie en het buitenlands beleid deskundigen, een diplomatieke rondetafelgesprek met ambassadeurs uit verschillende landen, educatieve excursies naar historische bezienswaardigheden en een viering van de culturele diversiteit door de Culturele Nacht, afgevaardigden zal een zeer intellectueel, educatieve en spannende conferentie ervaren.

Er zal ook een parallelle conferentie voor internationale docenten begeleiden studenten naar de conferentie te zijn, want zij zullen worden blootgesteld aan presentaties van verschillende gedachte-leiders in Afrika, en die zich bezighouden met peer learning gericht op het ontwikkelen van de volgende generatie van de diplomatieke Afrikaanse leiders.

Voortbouwend op een succesvolle inaugurele conferentie in april 2014 op het thema 'Shared Challenges, gemeenschappelijke oplossingen', afgevaardigden naar ALAMAU 2015 zal zich richten op 'Verhuizen van Potential to Action'. Afrika is al lange tijd geïdentificeerd als een goudmijn van kansen, maar gesprekken wonen vaak te sterk op het potentieel van het continent zonder uitvoerbare actieplannen of concrete stappen ondernomen om de ontwikkeling van het continent te waarborgen. Met jeugdige bevolking van het continent, overvloedige natuurlijke en menselijke hulpbronnen, en de snelle groei van onze lokale economieën, Afrika is inderdaad klaar om op te stijgen. Deze conferentie biedt een unieke kans voor jonge leiders om strategieën te ontwikkelen om ons in staat te benutten onze enorme middelen om holistische mensgerichte Pan-Afrikaanse groei te realiseren.

ACTIVITEITEN IN ALAMAU 2015

Sessies commissie

Op ALAMAU 2015 zullen zeven organen en ondergeschikte organen van de Afrikaanse Unie worden gesimuleerd. Elke commissie sessie duurt drie uur en zal omvatten voornamelijk toespraken en caucus onderhandelingen, uiteindelijk culminerend in een resolutie opgesteld om het probleem waarvoor de commissie werd bijeengeroepen op te lossen. Voorafgaand aan de conferentie, zou afgevaardigden op grote schaal bestudeerd hebben op de hun toegewezen landen en thema's, ervoor te zorgen dat ze goed geïnformeerd zijn aanbevelingen die de ontwikkeling van het hele continent zal bevorderen.

Diplomatieke Receptie & Roundtable

Afgevaardigden naar ALAMAU 2015 zal worden getrokken uit verschillende landen binnen en buiten Afrika; daarom als onderdeel van hun diplomatieke ervaring bij ALAMAU, zij zullen worden in de gelegenheid om te communiceren met en te leren van verschillende Afrikaanse ambassadeurs in een cocktail receptie geboden. De ambassadeurs zullen vervolgens deelnemen aan een rondetafelgesprek naar e realiteit van de internationale diplomatie.

Faculteit Advisor Speaker Series

Elke delegatie in ALAMAU 2015 zal worden begeleid door een lid van de faculteit, die een leraar in de geesteswetenschappen of degene die significant belang in internationale zaken onderhoudt zou kunnen zijn.

Educational Tours

Zuid-Afrika is de thuisbasis van een aantal historische en educatieve sites zoals het Apartheid Museum en de Wieg van de Mensheid. Als onderdeel van de conferentie ervaring, zullen afgevaardigden en adviseurs de gelegenheid om een ​​aantal van deze historische plaatsen te bezoeken, bieden ze een goede pauze van intense commissie sessies, terwijl het verstrekken van een kans om het versterken van vriendschappen.

Culturele Nacht

Gezien de diversiteit aan nationaliteiten en culturen die zullen worden vertegenwoordigd op ALAMAU, gedelegeerd zullen worden betrokken bij een viering van alle vertegenwoordigde culturen op onze Afrika-thema Culturele Nacht. De deelnemers zullen een mix van muziek, eten, mode, dans, drama en poëzie die de uniciteit van verschillende culturen te benadrukken uit alle regio's van Afrika getuige.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Mar. 2019
Duration
Duur
5 dagen
Voltijd
Price
Prijs
750 USD
School groep van 5 studenten + 1 leerkracht.
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zuid-Afrika - Roodepoort, Gauteng
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications for the 2015 session are closed. Applications for the 2016 session will open on 1 April 2015.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Mar. 2019
Zuid-Afrika - Roodepoort, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications for the 2015 session are closed. Applications for the 2016 session will open on 1 April 2015.
Einddatum Vraag informatie aan