Read the Official Description

Aircraft engineering

Keilir Group Aircraft Engineering

De Europese veiligheid van de luchtvaart Agency (EASA) regelt alle luchtvaartactiviteit in Europa. Ingenieurs zijn licentie op dezelfde manier als piloten en luchtverkeersleiders. Een ingenieur die is volledig vergunning kan werk, dat is uitgevoerd in een vliegtuig te certificeren, en terug te sturen naar de hemel. Air Service Training Ltd. in Perth Schotland in samenwerking met Keilir Aviation Academy heeft het opzetten van een lokale veld kantoor aan de Keilir locatie in Ásbrú in Reykjanesbær, waar cursussen voor gecertificeerde Aircraft Engineering plaatsvindt. AST is goedgekeurd door de UKCAA (Verenigd Koninkrijk Civil Aviation Authority).

Dit is een 5 semester geaccrediteerde programma voor Aircraft Engineering'Approved IR Deel 66 Categorie B'die zowel theoretische en praktische cursus inbegrip van het leerlingwezen voor Aircraft Engineers. De cursus volgt zowel het curriculum gepubliceerd door EASA volgens de Europese uitgeven van certificaten en AST, die professioneel verantwoordelijk voor de uitvoering en de kwaliteit van elke cursus. Degenen die afstuderen aan AST verwerven van de volledige deel 66 licentie.

Over de cursus

De cursussen worden onderwezen in het Engels, hoewel de meeste leraren IJslandse zal zijn, terwijl Keilir heeft ingehuurd en opgeleide leraren die al IJslandse vliegtuigen ingenieurs. Het eerste deel van de cursus begint met een algemene Aircraft Engineer onderwijs dat studiejaar omvat en praktische training. De cursus wordt gegeven in modules afwerking één onderwerp per keer en duurt 5 semesters.

Aan het einde van het basisonderwijs cursus hebben de studenten de mogelijkheid om te kiezen hun individueel belang bijvoorbeeld om B1.1 (General Aircraft Engineer), B1.3 (Helicopter Engineer) of B2 (Electrical Aircraft Engineer) geworden. Om te beginnen zal Keilir onderwijs aan te bieden voor B1.1, maar studenten die B1.3 of B2 kiest aan het einde van het basisonderwijs zal dat deel van de opleiding en training eindigen bij AST in Perth, Schotland. In de algemene cursus zullen de studenten B1.1 certificering af te maken en kies vervolgens een tweede kwalificatie toe te voegen.

Gegeven door een getrainde professional met een IR-Part 147 afgegeven door de National Aviation Authority. De cursus is een minimum van 2400 uur. Waaronder opleiding op de werkplek bij een IR-deel 145 erkende onderhoudsorganisatie faciliteit die plaatsvindt in een hangar op locatie in de luchthaven van KEF met UKCAA gelicentieerde opleidingsinstituten begeleid door AST. Aan het einde van de cursus afgestudeerden zullen worden uitgegeven een certificaat van Approved Training, waaruit blijkt dat de afgestudeerde een programma met inbegrip van de module onderzoek is afgerond en werd beoordeeld in Aircraft Engineering competent en veilig te zijn. Studenten zullen grondig worden opgeleid in vliegtuigen structuren, operating verschijnselen en systemen en de behoefte aan ervaring wordt verminderd.

Studenten zullen worden voorzien van een iPad voor het cursusmateriaal in de loop gratis.

Aircraft engineering

Wie is de cursus voor?

Onderwijs in Aircraft Engineering is voor iedereen die wil een internationale certificering en werken in een gevarieerde werkomgeving onderhouden van vliegtuigen van alle soorten en maten. Werkgelegenheid zijn enorm op het gebied van Aircraft Engineering en bieden een goede gelegenheid voor een verdere onderwijs en werk ontwikkeling.

Air Service Training

AST - Air Service Training is een erkend'IR Part 147' trainingspartner in de afgifte van certificaten van de luchtvaart in overeenstemming met de kwaliteitsnormen van de EASA. AST is een onderdeel van Perth College en de Universiteit van Highlands en Islands (UHI) in Perth, Schotland en heeft gewerkt als een Aviation College sinds 1931 op de Britse eilanden en elders. Het is vermeldenswaard dat Keilir en de Universiteit van de Schotse Hooglanden en eilanden zijn van plan verdere samenwerking in de komende semesters.

toelating Kwalificaties

Om te kwalificeren voor de cursus in Aircraft Engineering met Keilir-AST je nodig hebt om aan deze eisen te voldoen:

 • Middelbare school diploma
 • 18 jaar of ouder
 • Goede kennis in het Engels zowel mondeling als schriftelijk.

Algemene vragen

Hier zijn een aantal antwoorden op veelgestelde vragen over Aircraft Engineering

Waar komt de cursus plaats? De cursus vindt plaats in Ásbrú, Reykjanesbær, IJsland, op slechts enkele minuten van de internationale luchthaven van Keflavík.

Waarom zou ik studeren Aircraft Engineering bij Keilir Aviation Academy en AST? AST heeft geleerd Aircraft Engineering meer dan 80 jaar, heeft een fantastisch praktische faciliteiten en goede verbindingen met het EASA IR deel 145 Flight Operators dat het onderwijs versterkt. De faciliteiten van Keilir voldoen aan alle kwaliteitsnormen en gaan veel verder dan minimale voorwaarde om hoogste niveau van theoretische en praktische studies. Daarnaast is de cursus met AST is direct verbonden met de opleidingen aan de Universiteit van Hooglanden en eilanden in Schotland, zodat de leerlingen hun opleiding op een hoger niveau bijvoorbeeld kan combineren verder op in Aviation Technology en andere cursussen met betrekking tot dit gebied.

Keilir Group Aircraft Engineering

Verdere Informatie

 • We raden u aan het versturen van een CV met informatie over opleiding en werkervaring met uw aanvraag.
 • De cursussen zijn allemaal in het Engels gegeven.
 • Fasen worden opgezet zodanig dat elk onderwerp klaar voor het begin van de volgende.
 • De lessen zijn van 9: 00-16: 30 van maandag tot vrijdag.
 • De nadruk ligt op wiskunde en natuurkunde.
 • De nadruk ligt ook op punctualiteit.
 • Om elke cursus een minimum graad van 75% is vereist passeren.
 • De cursus is vijf semesters.
 • 95% aanwezigheid is vereist om de cursus te slagen.
 • OJT- Praktische training bij een erkende EASA 145 voorziening voor 8 weken.
 • Praktische training gedurende 24 maanden in samenwerking met Accredited EASA 145 workshops.
 • Lesmateriaal, iPad inclusief materiaal en projecten zijn opgenomen in het cursusgeld.
 • Keilir biedt studenten te ondersteunen in wiskunde en natuurkunde via de Keilir website.
 • Bussen operationeel zijn gedurende de week tussen de Ásbrú en de Reykjavík gebied.
Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Keilir Academy in Iceland »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
5 semesters
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum