Wat ben je opgeleid en getraind te worden?

Het gebied van de luchtvaart is ontstaan, gegroeid en ontwikkeld, in de eerste plaats, als gevolg van de ontwikkeling van de luchtvaart-en waterbouw - als gevolg van technische oplossingen die het mogelijk maken om te bewegen zonder enig contact met de grond. Het creëren van dergelijke technische oplossingen - het ontwerpen, engineering, productie en onderhoud van lucht voorziet daarom een ​​vorm en inhoud aan alles vindt plaats in de luchtvaart.

Het werk van een ingenieur luchtvaart bestaat creëren van high-tech oplossingen of onderhoudsprocedures op het gebied van mechanica, mechatronica en elektronica. De vaardigheden en ervaring in staat stellen de desbetreffende specialist om te werken in andere gebieden waarin de toepassing van high-tech oplossingen voor technische problemen op te lossen moeten worden: auto-industrie, het vervoer per spoor enz.

Na de voltooiing van de studie Aircraft Engineering is het mogelijk om te werken als een luchtvaart ingenieur of als onderhoudstechnicus bij een onderneming de productie of het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan luchtvaartuigen.

Naast het werk als ingenieur bij een onderneming, ontwerpen en vervaardigen bemande of onbemande luchtvaartuigen, is het mogelijk om de verworven kennis van de techniek in een vliegtuig onderhoud onderneming van toepassing: - het doen van aerodynamische analyse en sterkteberekeningen van het vliegtuig of de structuur reparaties, het maken van technische tekeningen; - de planning van de revisie en reparatie werkzaamheden; - het uitvoeren van dagelijkse onderhoudsprocedures (inspectie en reparatie van vliegtuigen structuren, analyse van storingen en afwijkingen).

Werken in deze specialiteit vereist dat de specialist goed op thuis zijn in systemen aan boord, de moed hebben om beslissingen te nemen, hebben de planning vermogen, worden nauwgezet in het volgen van de gebruiksaanwijzing evenals beschikken over goede manuele vaardigheden in het omgaan met special purpose apparaten en gereedschappen . Om de noodzakelijke corrigerende maatregelen een luchtvaart ingenieur nodig heeft enorme specialistische ervaring. Ze moeten verantwoordelijke houding tonen de kwaliteit van de onderhoudsprocedures uitgevoerd.

De cursus voor luchtvaart ingenieurs duurt vier jaar en het volume van de studies is 240 ECTS-studiepunten. De studie proces bestaat uit drie fasen:

  • Basis studies duren drie semesters (90 ECTS). De cursus bestaat uit hoorcolleges en praktische opleiding, en dient als basis voor een academische opleiding. De studies worden uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit van Tartu en Estlandse University of Life Sciences uitgevoerd.

  • Basis luchtvaart studies duren een semester (30 ECTS).

Specialisatie begint na de afloop van de cursus in de basis Aviation Studies en valt in twee fasen:

  1. Basis beroepsopleiding en

  2. Bijzondere training. Speciale cursussen (tot 120 ECTS) laatste vier semesters. De studies worden uitgevoerd in samenwerking met de technische universiteit van Tallinn en de praktische opleiding in samenwerking met verschillende luchtvaart bedrijven en instellingen in Estland en in het buitenland uitgevoerd.

Om af te studeren aan de Academie de studenten een afstudeerscriptie te schrijven en laat de examens afhankelijk van de gekozen specialiteit.

De voertaal op EAVA is de Estse taal, behalve voor de gezamenlijke cursussen aangeboden aan ERASMUS-studenten die in het Engels worden uitgevoerd.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Estonian Aviation Academy »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum