In de specialiteit van Air Traffic Services is het mogelijk om zich te specialiseren op een Air Traffic Control Officer (ATCO) die tot taak heeft een regelmatige en zachte luchtverkeer in het luchtruim van het land te worden.

Air Traffic Control Officers zijn verantwoordelijk voor het regelen van een veilig en efficiënt luchtverkeer. Zij beheren en-route verkeer, helpen piloten passeren andere vliegtuigen, zoek een veilige route door de mist of stormachtig weer en, ten slotte, een veilige landing op het luchtvaartterrein. Afhankelijk van hun rating luchtverkeersleiders werken in verschillende eenheden voor luchtverkeersleiding.

De studies van de specialiteit van Air Traffic Services worden georganiseerd door de Academie Air Traffic Service Training Department. Alle leden van onze docenten hebben ervaring in het echte luchtverkeersleiding. Ons voornaamste doel is het ondersteunen en ontwikkelen van gemotiveerde studenten bij het verwerven van het beroep van een Air Traffic Control Officer.

De standaard periode van studie is vier jaar. In de studie proces de normen van de Estse professioneel hoger onderwijs en die van de internationale luchtvaart worden gevolgd. Het verwerven van de specifieke procedures en werkwijzen van de luchtverkeersleiding en de vaardigheden in de radio-communicatie vindt plaats in speciaal uitgeruste laboratoria, dat wil zeggen in computer-based simulatoren. In twee recente jaren heeft de praktijk plaatsgevonden in luchtverkeersleiding eenheden van luchtverkeersdiensten.

De reeds beoefenen Air Traffic Control Officers terug naar de Academie nu en dan naar de gewenste opfriscursus of permanente educatie cursussen te volgen.

De cursus voor luchtvaart ingenieurs duurt vier jaar en het volume van de studies is 240 ECTS-studiepunten. De studie proces bestaat uit drie fasen:

  • Basis studies duren drie semesters (90 ECTS). De cursus bestaat uit hoorcolleges en praktische opleiding, en dient als basis voor een academische opleiding. De studies worden uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit van Tartu en Estlandse University of Life Sciences uitgevoerd.

  • Basis luchtvaart studies duren een semester (30 ECTS).

Specialisatie begint na de afloop van de cursus in de basis Aviation Studies en valt in twee fasen:

  1. Basis beroepsopleiding en

  2. Bijzondere training. Speciale cursussen (tot 120 ECTS) laatste vier semesters. De studies worden uitgevoerd in samenwerking met de technische universiteit van Tallinn en de praktische opleiding in samenwerking met verschillende luchtvaart bedrijven en instellingen in Estland en in het buitenland uitgevoerd.

Om af te studeren aan de Academie de studenten een afstudeerscriptie te schrijven en laat de examens afhankelijk van de gekozen specialiteit.

De voertaal op EAVA is de Estse taal, behalve voor de gezamenlijke cursussen aangeboden aan ERASMUS-studenten die in het Engels worden uitgevoerd.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Estonian Aviation Academy »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum