Aggregatie-programma van het secundair onderwijs van het hogere niveau

L’Université Catholique Du Congo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Aggregatie-programma van het secundair onderwijs van het hogere niveau

L’Université Catholique Du Congo

SAMENVOEGING DEPARTMENT van het secundair onderwijs van hogere graad

Verbonden aan de Faculteit der Wijsbegeerte, Department of aggregatie van het secundair onderwijs van een hoger niveau is inter faculteit. Het doel is het onderwijs en de opleiding van leraren in het voortgezet onderwijs licentiehouders diploma van bestaande faculteit in UCC.

Deze interdisciplinaire afdeling is een van de doeltreffende instrumenten bevoorrechte aandrijving en transmissie van een opvoeding van de jeugd in morele en spirituele waarden in overeenstemming met de christelijke visie.

Het is ook ten dienste van de bestaande faculteiten en is bedoeld om te bieden aan licentiehouders die pedagogie van overdracht noodzakelijk is voor hun toekomstige beroep van leraar willen, volgens de christelijke visie van een integrale opvoeding.

Terwijl hij probeert om vorm te geven afgestudeerde toekomst Christian opvoeder, dat wil zeggen: waardige en goed getraind in de principes en de onderwijspraktijk doordrongen van het christelijk geloof en verlicht door de resultaten bevestigd dat de pedagogische wetenschappen - staat de ontwikkeling van de individuele student; -Heeft naast disciplinaire competenties (kennis van de materie), pedagogische bekwaamheid (media en communicatie technieken en educatieve beoordeling, methodologische kwaliteit, het bijhouden van de school documenten) - overtuigend leidde tot zijn toekomstige beroep van leraar bijstand aan lessen en het verstrekken van het leren lessen te modelleren, dit alles onder begeleiding van ervaren docenten.

Studenten die de aggregatie-programma van het voortgezet onderwijs in de hogere graad hebben doorgaans examens aan het eind van het tweede jaar van de licentie. Ze wordt sterk aangeraden om de algemene gang van het programma te volgen in het eerste jaar van de licentie.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Democratische Republiek Congo - Kinshasa, Kinshasa
Startdatum : Sept. 2018, Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018, Feb. 2019
Democratische Republiek Congo - Kinshasa, Kinshasa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan