Lees de Officiële Beschrijving

Deze postdoctorale cursus gaat over een valentie die niet gebruikelijk is in de traditionele aanbiedingen van hoger onderwijs in Portugal (we denken dat het een innovatief aanbod is in ons land), maar het is een zeer belangrijke troef voor het bedrijfsleven, evenals voor de aspecten met betrekking tot de professionele actie, evenals de aspecten die verband houden met de verschillende transversale domeinen die in deze cursus worden behandeld, maar fundamenteel voor de innovatie in het strategisch management van mensen.

Het idee van deze postacademische cursus met deze vaardigheden (innovatie en verandering in het strategisch management van mensen) is zeer origineel en nuttig, omdat we de deelnemers willen voorzien van nieuwe 'tools', kennis en vaardigheden, in navolging van de nieuwe internationale vormen en best practices op dit gebied .

Deze gevorderde cursus zal een grote aantrekkingskracht uitoefenen op het professionele en zakelijke bereik:

  • Voor human resources management experts is een sterke attractie.
  • Voor managementspecialisten is het een specialiteit die op elke andere activiteit kan worden toegepast, behalve in dit geval, de innovatie in het strategisch management van mensen en hun implicaties voor het verbeteren van de bedrijfsprestaties in alle bedrijfssectoren zal ook een grote aantrekkingskracht hebben op alle potentiële studenten.

Opgemerkt moet worden dat het zijn van een afgestudeerde deze cursus is om geavanceerde stappen in academische kennis te overwegen, maar vooral om te voldoen aan de professionele aspecten, namelijk de vaardigheden verworven en toepasbaar in de zakelijke context van degenen die deze geavanceerde opleiding willen.

Inhoud van het programma

Cursus eenheid

Ontvangers / voorwaarden

Managers en Human Resources-technici. Managers en technici van mensen / menselijk kapitaal. Managers, technici en verantwoordelijk voor de verschillende kennisgebieden in de verschillende economische activiteiten van ons bedrijf, en voor alle andere professionals die op dit gebied functies uitoefenen of van plan zijn uit te voeren.

Opleiding te volgen in:
Portugees

Zie 2 andere vakken van Atlântica »

Laatst bijgewerkt op November 7, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
210 uur
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum