Afgestudeerd in digitale strategie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Digitale transformatie stimuleren

Leid de strategie van uw organisatie naar de toekomst in een ontwrichtende en sterk concurrerende zakelijke omgeving. De Graduate Degree in Digital Strategy is een programma voor professionals die digitale transformatieprojecten willen beheren en uitvoeren om aan de behoeften van hun bedrijf te voldoen.

Formaat Deeltijd
Looptijd 1 jaar
Plaats Monterrey
Programma-inname januari-
Taal Spaans

Een kans met impact

Digitale transformatie is niet langer een idee voor de toekomst, maar een sleutelelement van succes in onze zakenwereld. Neem deel aan een intensieve ervaring die u zal leiden om waarde toe te voegen en de uitdagingen van dit nieuwe tijdperk op te lossen.

Omring jezelf met experts

Ontwikkel uw nieuwe technische vaardigheden met de experts van de Engineering School aan Tecnológico de Monterrey, een van de beste technische scholen in Mexico, terwijl u uw zakelijk inzicht EGADE Business School met EGADE Business School , de # 1 business school in Latijns-Amerika.

Een fascinerend curriculum

Leer hoe u de gebruikerservaring kunt verbeteren, de operationele efficiëntie kunt verhogen, de kosten kunt verlagen en de productiviteit van uw organisatie kunt verbeteren door middel van de vele Industrie 4.0-tools en -kanalen die zijn ontworpen om de resultaten te optimaliseren.

Voeg toe aan uw expertise op gebieden zoals financiën, marketing, detailhandel of operations met de mogelijkheid om projecten in datawetenschap en analyse te leiden die de doelstellingen van uw organisatie ondersteunen.

Ervaar ervaring en prestige uit de echte wereld

Stel uw nieuwe vaardigheden en kennis op de proef. Dit programma is gebaseerd op een ervaringsleermodel waarmee u verschillende oplossingen kunt toepassen via zes gespecialiseerde laboratoria en een uitgebreid project.

Vestig uzelf als expert in digitale strategie. Als onderdeel van uw ervaring kunt u ervoor kiezen om van de gelegenheid gebruik te maken om gecertificeerd te worden door vooraanstaande bedrijven in de digitale wereld.

Schaal uw ervaring

Als onderdeel van de Graduate Degree in Digital Strategy heb je de mogelijkheid om een tweede graad in Business Analytics te behalen. Door deel te nemen aan de Master in Business Analytics, verdiep je je kennis van data-analyse toegepast op de zakelijke omgeving.

Lees meer over de toelatingseisen

Toelating tot dit programma is zeer competitief. De toelatingscommissie beoordeelt elke aanvraag zorgvuldig, kijkt naar elk kwantitatief en kwalitatief aspect van de professionele en academische achtergrond van een kandidaat en beoordeelt het potentieel voor academisch succes en professionele groei. We zoeken ervaren kandidaten die het potentieel hebben om de vaardigheden en mentaliteit te ontwikkelen om bedrijven te leiden door innovatie in hun digitale strategie op te nemen.

Toelatingseisen

Professionele ervaring Niet verplicht
Leeftijdsgroep 22 - 53
Opleiding Afgestudeerden
Minimale / gemiddelde testscores 550/600 PAEP (of GMAT / GRE / Executive Assessment-equivalent)
Taal Engels vaardigheidsexamen (TOEFL, IBT of gelijkwaardig)
Aanvullende vereisten
  • Aanvraagformulier
  • Toelatingsproef score (PAEP of gelijkwaardig)
  • Twee professionele aanbevelingsbrieven
  • Bijgewerkt CV
  • Officiële documentatie
  • Engels taalvaardigheidscertificaat (TOEFL of equivalent)
  • Een verklaring van doel
  • Interview met de programmadirecteur of faculteitslid
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Lees meer

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Lees Minder
Mexico Stad , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Meer Minder