Lees de Officiële Beschrijving

Graduate Packaging Design

Eén van de meest stabiele en veilige zenden de waarden van een merk opzichten is door de verpakking. De producten en vooral wat doorgegeven via de containers steeds een van de belangrijkste bronnen van de onderneming.

De verpakking uitdaging is te leren hoe te bouwen en ontwikkelen van efficiënte, in staat om een ​​speciale band met hun publiek te creëren, om de impact in slechts een milliseconde en het genereren van de loyaliteit van consumenten verpakkingen.

De verpakking is volledig verschillend van andere ontwerpdisciplines discipline omdat de belangrijkste doelstelling is te herkennen. De verpakking van succes geïllustreerd door de grote merken moeten vooral consistentie in communicatie.

De doelstellingen afgestudeerde studenten of professionals met bewezen ervaring die zich willen specialiseren in het ontwerp van merken en verpakkingen.

DOELSTELLINGEN VAN DE TRAINING

Trein ontwerper in het proces van conceptualisering, oprichting en ontwikkeling van de verpakking waardoor het de hulpmiddelen om u te helpen de beste creatieve oplossing om de doelstellingen die ontstaan ​​ontwikkelen.

CURRICULUM

Deze postdoctorale cursus is verdeeld in 3 modules en wordt afgesloten met een Final Studies Project. In het bijzonder, zij het organiseren van conferenties met specialisten in belangrijke en actuele relevantie of voltooide postdoctorale opleiding.

  • Module I - Packaging Design Process.
  • Module II - Tools.
  • Module III - Verpakking Bouwprojecten (5 workshops).

DATA PAPIER

Probleem: 6th Edition

Kwalificatie: Packaging Design afgestudeerd aan de Universiteit van Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

Credits: 30 ECTS

School periode: Van 20 oktober 2015 tot en met mei 2016. Presentatie PFE: juni 2016

Uur: Dinsdag en donderdag van 19u tot 22u

Modalidad: Klas

Taal: Spaans

Prijs: € 3690

Toegang: Afgestudeerden en / of afgestudeerden. Hogere afgestudeerden. Hoger opleidingsniveau cycli van beeldende kunst en vormgeving, en professionele families: Interieur design, grafisch ontwerp, industrieel ontwerp en toegepaste kunst kleding. Professionals zonder specifieke kwalificaties sector die professionele ervaring kunnen aantonen. De toegang tot de cursus wordt bepaald door een selectieproces.

Waarnemingen: Spaans intensieve cursus in september voor buitenlandse studenten die willen inschrijven in de Masters (keuzevak).

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 14 andere vakken van Bau Design College of Barcelona »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
3,690 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum