Advanced Diploma van bedrijf

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Advanced Diploma van bedrijf onderzoekt in grotere diepte van de kennis en vaardigheden die nodig zijn een effectieve organisatorische beheerder en senior business executive te worden. De kwalificatie is een logische ontwikkeling van het Diploma van bedrijf en is een sterk aanbevolen kwalificatie voor alle managers of mensen die willen krijgen in senior executive functies in een heel scala van organisaties.

Al onze management en business courses rust de student een desbetreffende inzetbaarheid vaardigheden in deze specifieke gebieden: Communicatie, Teamwork, oplossen van problemen, initiatief en ondernemingszin, Plannen en organiseren, Zelfmanagement, Learning & Technology Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van de personen met aanzienlijke ervaring in een senior administratieve functie, die op zoek zijn naar expertise te ontwikkelen over een breder scala van zakelijke functies.

De kwalificatie is geschikt voor personen die een belangrijke theoretische zakelijke vaardigheden en kennis bezitten en willen consolideren en trajecten voor bijscholing of werkgelegenheid te bouwen.

Wat je leert

  • Beheer van organisatie-ontwikkeling en verandering
  • Beheer reclame
  • Finance planningsvaardigheden
  • Project management vaardigheden
  • Effectieve business planning en managementvaardigheden

Toelatingseisen

Hoewel de training pakket bevat geen toelatingseisen bepalen, RTOXYZ hanteert de volgende criteria voor de toegang tot deze kwalificatie: Internationale studenten (als cursus aangeboden in de toekomst)

  • leeftijd 18
  • IELTS 5.5 of gelijkwaardig Kennis van het Engels
  • Voltooide de middelbare school, of gelijkwaardig
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Australian College of Technology and Business Pty Ltd (ACTB) is a registered training organisation delivering nationally accredited courses to domestic students and corporate enterprises in Australia.

Australian College of Technology and Business Pty Ltd (ACTB) is a registered training organisation delivering nationally accredited courses to domestic students and corporate enterprises in Australia. Lees Minder