close

Filters

Resultaten weergeven

Gevorderden Certificaten in de Verenigde Roodepoort in Zuid-Afrika 2021/2022

Drukke professionals op zoek naar een educatieve impuls voor hun CV of een baan vooruitgang behoeften hebben de mogelijkheid van het nastreven van een Advanced Certificate programma. Dit certificaat richt zich op een bepaald gebied of carrière en biedt praktische training en opleiding.Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwij… Meer informatie

Drukke professionals op zoek naar een educatieve impuls voor hun CV of een baan vooruitgang behoeften hebben de mogelijkheid van het nastreven van een Advanced Certificate programma. Dit certificaat richt zich op een bepaald gebied of carrière en biedt praktische training en opleiding.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Gevorderden Certificaten in de Verenigde Roodepoort in Zuid-Afrika

Lees Minder
Lees meer over studeren in Zuid-Afrika
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
International College Of Bible And Mission
Roodepoort, Zuid-Afrika

Het Certificate in Theology is een programma van 15 modules, 120 studiepunten en kan worden afgerond in een jaar voltijdstudie.

Het Certificate in Theology is een programma van 15 modules, 120 studiepunten en kan worden afgerond in een jaar voltijdstudie. -
Advanced Certificate
Engels
feb 2022
Campus