close

Filters

Resultaten weergeven

Gevorderden Certificaat Programma's in Internationaal Hospitality Management 2021/2022

De definitie van een geavanceerd certificaat kan van instelling tot land verschillen. In de meeste gevallen is het een beroeps- of beroepskenmerk behaald in de loop van zes weken tot 18 maanden. Wat is een geavanceerd certificaat in internationaal hospitality management? In het algemeen wordt gastvrijheidbeheer vaak beschouwd als het beheer van hotels, pensions, cruiseschepen of soortgelijke ins… Meer informatie

De definitie van een geavanceerd certificaat kan van instelling tot land verschillen. In de meeste gevallen is het een beroeps- of beroepskenmerk behaald in de loop van zes weken tot 18 maanden.

Wat is een geavanceerd certificaat in internationaal hospitality management? In het algemeen wordt gastvrijheidbeheer vaak beschouwd als het beheer van hotels, pensions, cruiseschepen of soortgelijke instellingen die een combinatie van binnenlandse diensten of accommodaties bieden aan bezoekers. Gemeenschappelijke onderwerpen die worden behandeld tijdens internationaal gefocuste programma's op dit gebied, kunnen onder meer zijn: toezicht op reisbureaus, relaties in vreemde talen, huishoudkunde en management. Deze geavanceerde certificaten kunnen worden behaald aan verschillende academische instellingen. Sommige grote hotelbedrijven kunnen ook hun eigen programma's aanbieden of sponsoren.

Men kan waardevol inzicht verwerven in de werking van een internationale horecabedrijf in de loop van een geavanceerd certificaatprogramma. Dit kan helpen bij het genereren van succes in een huidige positie of bij het ontwikkelen van een leiderschapsrol. Toekomstige hospitality professionals kunnen ook baat hebben bij het verbeteren van hun organisatorische vaardigheden en het verkrijgen van een referentie die hun inzet voor het vakgebied toont.

Deze programma's variëren vaak in kosten op basis van meerdere factoren, zoals het gewenste programma van de student en de locatie van de school. Het controleren van de toelatingssectie van een instelling is meestal de beste manier om meer te weten te komen over onkosten.

Een afgestudeerde van een van deze programma's kan hopen een hotelmanager te worden op het hoogtepunt van zijn of haar carrière. Deze functie vereist meestal communicatieve vaardigheden op hoog niveau, zowel bij hotelhouders als bij gasten. De manager ontmoet vaak direct VIP- en internationale gasten, coördineert leidinggevend personeel, zorgt voor conflictoplossing en neemt de verantwoordelijkheid voor de winstgevendheid van het hotel. Functies op instapniveau die mogelijk beschikbaar zijn voor gevorderde certificaathouders zijn een medewerker van de receptie, een toezichthouder voor de huishouding en een facilitair manager.

Een robuust en relevant onderwijs is vaak een van de kwaliteiten die werkgevers het vaakst zoeken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Kendall College
Chicago, Verenigde Staten +2 Meer

Deze optie geeft studenten een unieke multi-cultureel perspectief, evenals een zeer gerespecteerde internationale referentie om te helpen concurreren in een steeds wereldmarkt ... +

Deze optie geeft studenten een unieke multi-cultureel perspectief, evenals een zeer gerespecteerde internationale referentie om te helpen concurreren in een steeds wereldmarkt. -
Advanced Certificate
Voltijds
Campus