close

Filters

Resultaten weergeven

Gevorderden Certificaat Programma's in Hospitality 2021/2022

De huidige werkzoekenden hebben speciale kenmerken om ze te onderscheiden van hun leeftijdsgenoten. Een geavanceerde certificaat kan een individu te voorzien van de kennis die nodig is om verder te gaan in hun huidige carrière of in nieuwe baan bezigheden. Dit certificaat is gebaseerd op de vooropleiding en praktische opleiding in een bepaald onderwerp dat op de werkplek kan worden toegepast. S… Meer informatie

De huidige werkzoekenden hebben speciale kenmerken om ze te onderscheiden van hun leeftijdsgenoten. Een geavanceerde certificaat kan een individu te voorzien van de kennis die nodig is om verder te gaan in hun huidige carrière of in nieuwe baan bezigheden. Dit certificaat is gebaseerd op de vooropleiding en praktische opleiding in een bepaald onderwerp dat op de werkplek kan worden toegepast.

Sommigen zullen zich afvragen: "Wat is een geavanceerde certificaat in gastvrijheid?" Het is een programma dat voorziet personen met de kennis en vaardigheden om door te gaan op het gebied van gastvrijheid. Er zijn een paar verschillende concentraties die individuen kunnen kiezen uit, met inbegrip van voedsel en drank management, hotelmanagement en toerisme. Afhankelijk van de concentratie, studenten studeren de fundamenten van dat aspect van het veld gastvrijheid, evenals toepasselijke best practices.

Het gebied van gastvrijheid is enorm en omvat interdisciplinaire studies.Dit maakt afgestudeerden zeer veelzijdig en helpt hen een aantal verschillende posities vervullen. Veel werkgevers vinden deze eigenschappen gunstig te zijn.

De kosten voor het verkrijgen van dit certificaat kan verschillen per instelling en student. Bepaalde aspecten zoals de vraag of een student studies online of op de campus en of ze naar school gaan full-of part-time bij te dragen tot het vaststellen van de kosten voor elke student.

Er zijn verschillende carrière mogelijkheden voor afgestudeerden. Degenen die al werkzaam zijn op het gebied hospitality kan dit certificaat gebruiken om door te gaan in hun huidige carrière. Degenen die ervaring in management kan ervoor kiezen om deze kennis te gebruiken om verder te gaan in activiteiten van een lopende zaken of hun eigen bedrijf te starten. Met dit certificaat, is het mogelijk om managementfuncties bij hotels en motels, luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus te vinden, werken als alles van een conciërge om een ​​tour directeur.

Als je een passie voor service, kan een geavanceerde certificaat in de horeca zijn goed voor je. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
$menu_up $menu_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Kendall College
Chicago, Verenigde Staten +2 Meer

Deze optie geeft studenten een unieke multi-cultureel perspectief, evenals een zeer gerespecteerde internationale referentie om te helpen concurreren in een steeds wereldmarkt ... +

Deze optie geeft studenten een unieke multi-cultureel perspectief, evenals een zeer gerespecteerde internationale referentie om te helpen concurreren in een steeds wereldmarkt. -
Advanced Certificate
Voltijds
Campus