Lees de Officiële Beschrijving

Het komt allemaal neer op een geweldige carrière

Boekhoudkundige technici zorgen voor financiële boekhouding, behandelen de salarisadministratie en onderhouden crediteuren of debiteurenactiviteiten.

American National University Accounting Diploma-programma van de American National University is ontworpen om u voor te bereiden om vakkundig te worden in fundamentele bedrijfspraktijken met de nadruk op algemene boekhoudkundige en zakelijke principes.

Dit diplomaprogramma is niet alleen een sterke basis voor het volgen van een associate-diploma in Business Administration Accounting of Management, maar is ook ontworpen om u de vaardigheden en technieken te geven die nodig zijn voor een baan op instapniveau als loonlijstmedewerker, boekhoudtechnicus of algemeen kantoorbediende. .

Je leerervaring

  • Krijg inzicht in de rol en functie van onderwerpen zoals financieel beheer, waardering van beleggingen, kapitaalkosten, kapitaalstructuur, dividenden en kapitaalbudgettering.
  • Maak kennis met het gebruik van computers en softwaretoepassingen om de basisprincipes en procedures van accrual accounting toe te passen.
  • Verkrijg instapniveau in programma's zoals spreadsheetapplicaties.
  • Meer informatie over auditrapportage, controlestandaarden, technieken en procedures.
  • Gedurende het curriculum, zal uw programma zich concentreren op kritisch denken en technologische vaardigheden.

American National University promoot een progressief leerformat, dus als je een diploma behaalt, kun je onmiddellijk je training gebruiken om je carrière te vervolgen terwijl je je opleiding voortzet in veelgevraagde vakgebieden op het niveau van de associate en bachelor - gebieden zoals Accounting, Bedrijfskunde en Office-technologie.

¹Terwijl ze algemeen beschikbaar zijn, zijn niet alle cursussen in alle lesuren beschikbaar of worden ze elke termijn aangeboden. Neem contact op met een vertegenwoordiger van de universiteitsstudentenservice.

Waarom American National University ?

  • Gemak en flexibiliteit - Met dag- en avondlessen¹ heb je de flexibiliteit om te werken terwijl je je diploma behaalt.
  • Persoonlijke aandacht - Je bent niet alleen een gezicht in een menigte, onze kleine klassengrootte zorgt voor persoonlijke aandacht van instructeurs.
  • Carrièreprofessionals als instructeurs - Met de huidige en relevante curricula leert u van instructeurs met praktijkervaring in het veld die u zullen begeleiden en begeleiden.
  • Carrièreservices - Ons team voor carrièreservices helpt u voordat u afstudeert met uw cv, sollicitatiebrieven, interviewtechnieken en het zoeken naar geweldige carrièremogelijkheden.
  • Voordelen voor alumni - Onze ondersteuning eindigt niet bij het afstuderen, als een alumnus heeft u gedurende uw hele loopbaan toegang tot onze carrièreservices en opfriscursussen².

¹Terwijl ze algemeen beschikbaar zijn, zijn niet alle cursussen in alle lesuren beschikbaar of worden ze elke termijn aangeboden. Neem contact op met een vertegenwoordiger van de universiteitsstudentenservice.

²Voortzettingstraining is gratis voor gekwalificeerde studenten. Bijkomende kosten zoals laboratoriumkosten, boeken en benodigdheden zijn de verantwoordelijkheden van de student. Herscholing is beperkt tot het programma waaruit de student is afgestudeerd en is afhankelijk van beschikbare ruimte.

Kosten

OPMERKING: Dit programma wordt 100% online aangeboden via de ANU-eUniversiteit in veel landen. Chat alstublieft met Admissions voor meer informatie over de beschikbaarheid van het programma in uw land.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van American National University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
50 weken
Voltijd
Prijs
24,795 USD
$ 24,795 voor collegegeld en kosten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019