Accounting certificaat

University of Redlands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Accounting certificaat

University of Redlands

De Accounting Certificate voldoet aan een van de belangrijkste eisen voor studenten die willen de Certified Public Accountant (CPA) examen af ​​te leggen. Dit certificaat zal ook u voorzien van een solide boekhoudkundige basis voor het verdienen van andere referenties, zoals Certified management Accountant (CMA), Chartered Financial Analyst (CFA), Certified Internal Auditor (CIA) en Certified Financial Planner (GVB).

Per 1 januari 2014 zijn er nieuwe educatieve CPA licentiestatus eisen.

Verplichte vakken zijn onder andere:

Beginselen van de Financial Accounting and Reporting (4 studiepunten)

Ontdek de financiële administratie en verslaglegging concepten en procedures die worden gebruikt in de dagelijkse bedrijfsvoering. Onderzoekt het gebruik van economische middelen, alsmede de verplichtingen en de activiteiten van financiële entiteiten. Leer het gebruik van financiële informatie aan de financiële gezondheid en de prestaties van een onderneming te analyseren.

Principes van Managerial Accounting (4 studiepunten)

Enquête van de bepalingen en het gebruik van boekhoudkundige informatie door managers binnen organisaties. Begrijpen om gefundeerde zakelijke beslissingen te nemen die het financiële beheer en de controle functies te ondersteunen. Onderwerpen zijn onder meer: ​​de kosten gedrag, budget en planning, variantie-analyse, prestatiemeting en prijsstelling.

Intermediate Accounting I (4 studiepunten)

Een grondige herziening van de boekhouding en de aard van de boekhoudkundige informatie. Leer de tijdswaarde van geld en de fundamentele interpretatie van de jaarrekening gericht op hoe bedrijven zijn goed voor activa: liquide middelen, debiteuren, voorraden, onroerend goed en uitrusting, immateriële activa, en investeringen op lange termijn. Voorwaarde: Principles of Financial Accounting and Reporting of gelijkwaardig

Intermediate Accounting II (4 studiepunten)

Ontdek hoe bedrijven zijn goed voor schulden en eigen vermogen rekeningen, inclusief de huidige en langlopende schulden, lease, pensioenen, belastingen, bijgedragen kapitaal, ingehouden winsten, en aandelenopties. Aanvullende onderwerpen omvatten de winst per aandeel, het kasstroomoverzicht, boekhoudkundige veranderingen en correcties van fouten. Voorwaarde: Intermediate Accounting I of gelijkwaardige

Auditing (4 studiepunten)

Enquête van de doelstellingen, verwachtingen en verantwoordelijkheden van de onafhankelijke openbare accountants. Onderwerpen zijn onder meer: ​​het auditproces, wettelijke aansprakelijkheid, ethiek, bemonstering theorie, bewijs, normen, interne controle en rapportage. Voorwaarde: Principles of Financial Accounting and Reporting of gelijkwaardig.

Tax Accounting (4 studiepunten)

Onderzoeken hoe de federale en staat inkomstenbelasting voor particulieren, bedrijven en partnerschappen te bepalen. Onderwerpen zijn onder meer: ​​het indienen van aangiften, het betalen van belastingen, terugbetalingen, fiscale wetgeving, regelgeving, gerechtelijke stappen en actuele thema's.

Overheid en not-for-profit Accounting (2 studiepunten)

Leer boekhoudkundige principes en praktijken met betrekking tot de staat en de lokale overheid en not-for-profit organisaties, waaronder ziekenhuizen, hogescholen, religieuze groeperingen en de sociale dienst organisaties. Onderwerpen zijn onder meer: ​​fund accounting, fundamentele financiële analyse en verklaringen, belastingschulden, budget en planning, en regelgeving rapportage-eisen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
22 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
10,270 USD
Locations
Verenigde Staten - Riverside, Californië
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates