Acca Professionele Papers Programma

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Acca Professionele Papers Programma

University of Bolton

ACCA Professional Papers Programme

De Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) is een van 's werelds vooraanstaande accountancy organen met leden en studenten in meer dan 170 landen. De Universiteit van Bolton is nu biedt u de mogelijkheid om te studeren naar uw ACCA Professional papieren op een full-time basis. Wij bieden een programma van zorgvuldig tempo studie met hoog gekwalificeerde docenten die zijn gericht op het helpen van je slagen. Als u al met succes hebben afgerond (of zijn vrijstellingen verleend van) kranten F1-F9, deze cursus zal u toelaten om uw ACCA Professional papieren te voltooien in 18 maanden voor de full-time versie van de cursus en 30 maanden voor de part-time versie van de cursus. Vrijstelling kan worden van undergraduate accounting opleidingen, zoals de Universiteit van Bolton's BA (Hons) Accountancy, waarbij de maximale negen papier vrijstellingen van de ACCA kwalificatie te trekken.

Over de cursus

Succesvolle afronding van de ACCA Professional kranten is een essentieel onderdeel van de ACCA kwalificatie, samen met de Fundamentals papers (F1-F9), de Professional Ethics module en de ervaring Requirement. Zodra je al deze elementen hebben bereikt kom je in aanmerking te passen voor ACCA-lidmaatschap. Als een ACCA-lid profiteert u van een betere loopbaanontwikkeling en zeer hoog winstpotentieel.

Bijzonderheden

  • Sessions voor elke module zal bestaan ​​uit een drie uur les in het begin van de middag van 13:00-04:00, gevolgd door een laatste vraag gericht sessie van twee uur in de namiddag van 05:00-07:00, over 14 weken.
  • Twee weken intensief onderzoek revisie en planning sessies zijn ingebouwd in het programma.
  • Er zal een mid-sessie onderzoek oefensessie met gedetailleerde feedback gegeven aan elke student.
  • Wij bieden gratis parkeergelegenheid voor studenten.
  • Campus is gemakkelijk evalueerbaar met de auto of het openbaar vervoer. Bolton treinstation ligt op slechts vijf minuten loopafstand van onze Deane Road Campus.
  • Cafetaria faciliteiten zijn beschikbaar op de campus.
  • De universiteit van Bolton biedt een uitstekende bibliotheek en 24/7 IT-faciliteiten, gratis 24 uur WiFi-toegang en leergebieden.

Wat je leert

U zult vaardigheden en kennis die relevant zijn voor elk bedrijf sector profiteren van de publieke of collectieve sector tot financiële diensten of openbare praktijk. U krijgt de vrijheid om de aard van de boekhoudkundige rol en de organisatie waarvoor u werkt kiezen krijgen. Kennis van de beroepsethiek is ingebed in elk van de ACCA Professional papieren en is een essentieel onderdeel van de ACCA kwalificatie als u zich verplaatst in de richting van steeds een Chartered Certified Accountant.

Wat u zult studeren

Om de ACCA Professional niveau te bereiken moet u twee modules te voltooien: Essentials en opties. Deze modules vereisen dat u uit te voeren op een niveau dat gelijkwaardig is aan die vereiste van studenten een master's degree. De ACCA Professional niveau bouwt verder op de technische kennis die je al bezitten. Het onderzoekt ook de meer geavanceerde professionele technieken, waarden en vaardigheden die nodig zijn door de accountants werken op senior niveau in adviserende of consultancy rollen.

ACCA Professional Papers (Essentials)

Om de Essentials component te bereiken moet u de volgende drie papers te voltooien: Governance, Risk and Ethics (P1) bedrijfsrapportage (P2) Business Analyse en Strategie (P3)

ACCA Professional Papers (Opties)

In aanmerking te komen, moet u ook in te vullen twee van de volgende vier papers: Geavanceerd Financial Management (P4) Advanced Performance Management (P5) Geavanceerde Belastingen (P6) Geavanceerde Audit and Assurance (P7)

Beroepsethiek en Praktijkervaring Requirement (PER)

Om ACCA lidmaatschap bereiken van een trainee moet de ACCA examens, de Professional Ethics module en de PER te voltooien. Studenten zijn verplicht om de Professional Ethics module te voltooien als onderdeel van hun ethische ontwikkeling. De module geeft studenten de blootstelling aan een scala van ethische perspectieven en bevat een aantal zelftests, die hen verplichten om te reflecteren op hun eigen ethisch gedrag. Studenten krijgen toegang tot de Professional Ethics module gegeven wanneer ze in aanmerking komen voor Paper P1, Governance, Risk and Ethics nemen en begeleiding zal worden verstrekt door de cursus tutor.

Het bereiken van de PER kunt u aantonen dat u uw vaardigheden en kennis kunnen toepassen op de werkplek. De PER is een programma dat is ontworpen om u te helpen; toe te passen en de kennis, vaardigheden en gedrag je hebt geleerd door de examens te ontwikkelen; ontwikkelen uw oordeel; de kwaliteit van je werk te beoordelen; en het verbeteren van uw prestaties op het werk.

Toelatingseisen

Je moet met succes hebben afgerond, of zijn vrijstellingen van ACCA papers F1-F9 verleend. Vrijstellingen kunnen ook van undergraduate accounting opleidingen; bijvoorbeeld afgestudeerden van de Universiteit van Bolton's BA (Hons) Accountancy worden verleend maximaal negen papier vrijstellingen van de ACCA.

U wordt uitgenodigd in de Universiteit voor een gesprek om uw carrière ambities te bespreken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
18 - 30 maanden
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates