Lees de Officiële Beschrijving

ACCA Professional Level

GMIT Galway Campus

GMIT biedt een scala aan boekhoudprogramma's van technicus niveau tot post-graduate niveau, en nu biedt u de kans om de ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) finales hier in GMIT. De ACCA is erkend als de grootste en snelst groeiende wereldwijde professionele accountancy lichaam met 571.000 studenten en leden in 170 landen. ACCA Ierland heeft meer dan 20.000 studenten en leden.

De School of Business in GMIT heeft een lange traditie in het leveren van hoge kwaliteit accounting afgestudeerden sinds 1973. Onze toegewijde docenten zijn gericht op de ontwikkeling van studenten en progressie. Onze docenten zijn hoog gekwalificeerd professionele accountants met veel lezingen ervaring die begrijpen de vereisten van professionele studie, omdat ze fungeren als onderzoekers, docenten, markers en moderators voor de professionele boekhoudkundige Bodi.

Programma Structuur


De volgende modules worden aangeboden:

  • P1: Professional Accountant
  • P2: Collectieve Reporting
  • P3: Business Analysis
  • P6: Geavanceerde Taxation
  • P7: Geavanceerde Audit and Assurance

Instituut Kennisgeving


Elke cursus wordt aangeboden op voorwaarde van voldoende inschrijvingen en het Instituut behoudt zich het recht om te annuleren of te beëindigen elke cursus vanwege de lage inschrijvingen of om andere redenen door het Instituut voldoende geacht.

Extra informatie


Dit is een full-time niveau 9 award. Full-time studenten in dit programma kunnen in aanmerking komen voor studiefinanciering te ontvangen. Aanvragen om enkele onderwerpen te voltooien zal ook worden overwogen.

Toelatingseisen


Studenten die eerder hebben afgerond of zijn vrijgesteld van de ACCA fundamenteel niveau examens komen in aanmerking voor dit programma.

Het is de verantwoordelijkheid van alle studenten in te schrijven voor tentamens zelfstandig met de ACCA. Studenten moeten ook direct van toepassing op de ACCA voor eventuele vrijstellingen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
9 maanden
Voltijd
Prijs
5,500 EUR
- EU-studenten; £ 10.000 niet-EU-studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum