Academisch Engels

Niveau: B2 - C1

Duur: 1, 2 of 3 termen Stad en Islington College is een door de overheid gefinancierde Voortgezet Onderwijs college gebaseerd in het kosmopolitische Islington, midden in het hart van Londen.

Met onze uitstekende reputatie, centrale locatie in Londen en uitstekende faciliteiten, is er alle reden om Engels te studeren met ons. Al onze taalcursussen Engels zijn geaccrediteerd door de British Council en we bieden een scala van natuurlijk levels, startdata en natuurlijk lengtes, wat betekent dat u in staat om uw perfecte cursus vindt bij ons zal zijn!

Over het College

Het college heeft vijf moderne Centres die zijn gemaakt en door middel van een £ 64.000.000 bouwprogramma gerenoveerd - de grootste in de geschiedenis van de Britse Voortgezet Onderwijs. Onze faciliteiten combineren cutting-edge technologie, innovatieve klas faciliteiten, goed gevulde bibliotheken en ontspannen cafés, waardoor het college een fantastische plek om te studeren. Bovendien kunt u profiteren van onze eigen haar-en schoonheidssalon en deel gaan uitmaken van een actieve en levendige Student Union.

Ervoor zorgen dat u geniet van uw tijd aan het College is erg belangrijk voor ons: elke Centre heeft zijn eigen student diensten team om u te ondersteunen tijdens je studie en onze zeer ervaren internationaal team zal u van harte welkom in het College persoonlijk, loop je door middel van inschrijving en bieden advies over immigratie en internationale student kwesties.

CURSUSINFORMATIE

Al onze taalcursussen Engels worden gegeven door volledig gekwalificeerde, ervaren en vriendelijke docenten. Dankzij de toegewijde ondersteuning van onze leraren, samen met kleine klassen (gemiddeld 12 per klas, maximaal 20), onze studenten niet alleen uitstekende resultaten bereiken, maar staan ​​bekend als vriendelijke, hardwerkende en gemotiveerd!

Deze full-time cursus Engels is British Council geaccrediteerd en bedoeld voor studenten ouder dan 16 jaar die hun Engels vaardigheden voor studie, werk of vrije tijd te verbeteren.

Je studeert alle vier vaardigheden - lezen, schrijven, spreken en luisteren - en zal ook uw vermogen om Engels te gebruiken in het dagelijks leven te ontwikkelen.

De cursus is 15 uur per week en zal de voorbereiding voor zowel de IELTS en Cambridge Engels taalexamens naast je Engels taalstudie bieden.

Je rooster kan een mengsel van ochtend en middag klassen.

Toelatingseisen:

De aanvragers moeten een minimum niveau B1 van het Engels toe te passen (IELTS 4.0 of gelijkwaardig) te hebben. Deze cursus is niet geschikt voor de aanvragers boven niveau C1 (IELTS 7.0 of gelijkwaardig). Kandidaten zonder formele Engels taal testresultaten zullen worden beschouwd op een geval per geval.

Vergoedingen: *

  • 1 term £ 1400
  • 2 termen £ 2700
  • 3 termen £ 4000
  • Sommige cursussen die u nodig heeft om materialen te kopen, bijvoorbeeld studieboeken - deze kosten zijn niet inbegrepen in het cursusgeld.

Vergoedingen zijn aangegeven voor 2014/15 en zijn onderhevig aan wijzigingen in de toekomst academische jaar.

Plaats

Onze Engels taalschool is gevestigd in ons Centrum voor levenslang leren. Geweldige locatie van het Centrum betekent dat u zult genieten van een fantastisch aanbod van lokale voorzieningen, van de winkels, bars en restaurants te leven poppodia, lommerrijke parken en straatmarkten - niet te vergeten dat een naaste buur van Arsenal Football Club!

Het dichtstbijzijnde metrostation is Finsbury Park aan de Victoria en Piccadilly lijnen en is slechts een paar minuten lopen van het College. Veel van de beroemde bezienswaardigheden van Londen liggen op slechts een korte metrorit weg: - 10 minuten naar Oxford Street - 20 minuten naar de theaters van West End - 22 minuten naar het British Museum - 23 minuten naar Buckingham Palace - 24 minuten naar Harrods

NB Sommige onderwijs kan plaatsvinden in ons Centrum voor Gezondheid, Sociale en Child Care gelegen net op de weg.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van City and Islington College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 3 semesters
Voltijd
Prijs
1,400 GBP
1 termijn; 2 termen £ 2.700; 3 termen £ 4000
Op locaties
Op datum